Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Cumpar scaune w123 crem

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Am doua cu aceeasi noanta si model de material insa sunt de berlina... cel din stanga are un usor inceput de ros la colt (in rest sunt ok zic eu).

Comment

Originally posted by sile1 View Post
      Am doua cu aceeasi noanta si model de material insa sunt de berlina... cel din stanga are un usor inceput de ros la colt (in rest sunt ok zic eu).
      Am vazut parca de la w126 nu? Nu e o problema ca sunt de berlina intrucat structura scaunelor e la fel si se poate schimba doar imbracamintea lor. Problema (care nu e foarte mare insa parca ma macina putin) e ca modelul, designul tapiseriei difera. Daca imi poti trimite poze detaliate sa le vad mai bine ma decid. Multumesc.
      Cu cat cunosc mai multi oameni, cu atat imi iubesc mai mult cainele.

Comment

Adresa e-mail: lucian_kel@yahoo.com Din cauza ca e subliniata adresa nu se vede insa e lucian_kel @yahoo.com - cu underline.

Comment

Nu am gasit, masina s-a vandut, sa mai caute si altii ca eu am cautat destul. Se poate inchide. Multumesc.

Comment

Working...
          Logan | Dacia Logan |Anulare DPF