Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Cumpar fete de usi W201 - ofer 400 EUR

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Cumpar fete de usi W201 - ofer 400 EUR

Cumpar fete de usi (interior) pentru w201, in stare impecabila.
    Culoare maro, de preferat brasil brown, textil sau piele.
    De preferat pentru geamuri cu manivela, deci cu gaura.
    Ofer 400 EUR.

Multumesc.

Eventual interior complet, impecabil, (aproape) orice culoare.

Comment

La banii cat vrei sa oferi, mai bine iti cumperi o masina intreaga... http://olx.ro/oferta/mercedes-190d-I...tml#e9f036811b

Bafta
      Bruno Sacco... “for the designer, the automobile is one of the most complex design problems of all. The car is a synthesis between function and aesthetics on the one hand, and a number of other concrete and abstract factors which undergo constant change.

W126 280SE
      W123 280CE
      W126 500SEC
      W220 500L

'Mercedes Benz...The Best or Nothing'

Comment

m-am gandit si la asta, dar nu am gasit cu interior maro problema la masinile ieftine e ca interiorul, chiar daca nu e rupt, nu e in stare atat de buna. deci poate o masina foarte bine intretinuta si care a suferit un accident…

masina e cea din foto. fetele de usi sunt chiar singurul aspect neplacut.
        Attached Files
        Last edited by onrewind; 06-17-2014, 12:52 PM.

Comment

Up la 7 zile, respecta si regulile de postare.
          https://www.clubmercedes.ro/forum/hai-sa-ne-prezentam/912676-regulament

Comment

Iti dau eu la 900 de euro un 190 1,8 benzina din 1990. Interior impecabil, dar negru. Masina functioneaza bine, itp pana in octombrie 2015.

Comment

Interior textil sau piele? poti trimite niste fotografii, te rog? onrewind@yahoo.com
              Last edited by onrewind; 06-24-2014, 12:25 PM.

Comment

Scaunele textil. Fetele de usi imitaie de piele cred ... am niste poze pe undeva pe acasa o sa le atasez mai spre seara.

Comment

Multumesc, am vazut fotografiile dar nu ma atrage interiorul. Imi pare rau!
                  Ramane valabil anuntul.

Comment

Working...
                  Logan | Dacia Logan |Anulare DPF