Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

cumpar pompa servodirectie

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• cumpar pompa servodirectie

cumpar pompa pentru motor 3200 benzina 231cp an fabricatie 1993 caroserie w140 0724354148

Salut, ar fii mai simplu daca ai lasa un cod ceva de pe piesa, sau eventual seria de sasiu. pentru a stii exact ce cauti tu, si in cazul cutiei de viteze desigur. Din ce vad ai ceva timp pe forum, asa ca stii regulile de postare, nu de alta dar sa nu intri in conflict cu moderatorii acestui forum, sper sa nu te deranjeze sfatul meu.

Comment

Salut si multumesc de sfat,as fi postat fara probleme codul piesei dar nu il am,pompa e inca pe masina...am crezut si cred ca am dat suficiente date despre ceea ce caut dar cum aflu o sa postez si codul piese.Nu am inteles niciodata de ce aceasta teama pe forumul asta sa nu intri in conflict cu moderatorii,am crezut ca a apus era doctor4carz sau cum se intitula personajul ala cu probleme la mansarda care m-a banat si pe mine de cateva ori abuziv....in fine cine are pompa de pe motorul respectiv rog sa ma anunte.

Comment

Eu ti-am dat doar un sfat, nu cred ca am facut rau in asta, daca te ajuta cu ceva lasa seria de sasiu si caut eu codul in EPC.

Comment

Working...
        Logan | Dacia Logan |Anulare DPF