Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Motorase BOSCH stergatoare faruri Mercedes Benz S-Klasse W126

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Motorase BOSCH stergatoare faruri Mercedes Benz S-Klasse W126

Salutare!
    Revenim cu obiectele la vanzare, si nume:
    Motorase de stergatoare faruri W126 S-Klasse, provin de pe un fost 380SE. Stanga + dreapta, desfacute pana la mufa.
    Cod: BOSCH, ARO 12V, cod general 0 300 206 727
    cod piesa OEM: 126 820 03 42
    Se vand DOAR aceste doua motorase, fara stergatoare (vezi foto).
    Pretul este de 200 lei, negociabil fireste, pentru ambele motorase.
    0744-820464
    Octavian S.
    Cele bune!
    Attached Files

Dl .Octavian ,oare aceste motorase nu sunt cele pe care le astept eu sa vina prin posta ,coletarie sau alte mijloace si despre care spuneati dvs ca sunt ca si ale mele ? Sau mai aveti inca un set? Eu credeam ca sunt fericitul proprietar al acestor accesorii, mai ales ca dvs ati stabilit pretul, pe care vad ca acum l-ati dublat. V-am raspuns la mesaje,dvs vad ca nici la telefon nu mai raspundeti. Care sa fie motivul? Puteati sa-mi spuneti fara nici o jena ca v-ati razgandit si ca vreti mai multi bani. Dar asta este , marfa este a dvs ,asa ca procedati in consecinta. Va doresc sa aveti parte, de cat mai multi clienti asemenea dvs.
    Nu-i lasa pe altii sa-ti faca rau,fa-ti singur!

Comment

Aveti mesaj pe privat domnule Ciprian. Sunt 2 (doua) seturi disponibile la vanzare, ambele fara stergatoarele aferente (furate, evident). Multam pentru "reclama".

Comment

Imi pare rau de confuzia pe care am creat-o dar au fost cateva indicii care m-au indus in eroare. Primul indiciu a fost faptul ca dvs mi-ati scris intr-unul din mesaje ca, daca nu mai vreau motorasele ,dvs le repostati pe bursa , eu insa nu am spus nici o data ca nu le vreau, al doi-lea indiciu este ca nu ati mai raspuns la telefon. De aici si frustrarea mea, exprimata in postarea de deasupra. Desigur am luat in calcul si posibilitatea ( putin probabila) de a exista un al doi-lea set de motorase pe care doriti sa le vindeti ,dar credeam eu ,ca atunci ati fi postat in anuntul initial ,vanzarea a patru motoare de stergator.In speranta ca ati inteles explicatia mea, imi cer si scuzele de rigoare .
        Nu-i lasa pe altii sa-ti faca rau,fa-ti singur!

Comment

Working...
        Logan | Dacia Logan |Anulare DPF