Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Dezmembrez mercedes vito 108cdi

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Up.Valabil

Comment

ATENTIE !!
      Am vrut un set de prezoane pt jenti de aliaj, ..... mi-a cerut 130 pe ele, plus curier m-au costat 165, si am primit doar 19 , din care 4 erau cu antifurt, cheia de antifurt fiind mutilata, TOATE fiind prea lungi, trebuind scurtate. Dupa zeci de telefoane, a catadixit sa-mi trimita prezoane in locul celui lipsa si a celor nefolosibile, insa a trimis LA MISTO , prezoane de 22 ....asta la VITO !!!!!!!!
      ATENTIE MARE la individ !!!! Adminii daca doresc dovezi, le pot trimite fotografii si documente.
      IN CONCLUZIE : AM CHELTUIT PESTE 200 RON, SI TOT FARA PREZOANE LA MASINA SUNT.
      Unii cred ca a vinde pe internet este solutia prin care fac bani tragand TEPE oamenilor de buna credinta.
      Cumparati de la acest individ DOAR CU VERIFICAREA COLETULUI.
      Last edited by zeolit; 06-25-2014, 21:22 PM. Reason: supliment

Comment

Eu chiar te rog sa trimiti poze . Nu inteleg care ar fi greseala mea ti-am trimis prezoanele lipsa care nu ti-au convenit cele cu antifurt , prezoanele care le-ai cerut au fost prezoane lungi pentru jante de aluminiu cele care au fost pe masina , stiai de la inceput ca au antifurt ce voiai sa iti trimit prezoane noi .Consider ca mesaju asta postat aici este nefondat si doresc sa fie sters rog un moderator daca poate face asta ,sau daca pot sa il lamuresc la telefon sa imi lase un mesaj privat . Pe langa prezoanele alea daca iti aduci aminte ti-am dat si 2 mufe si un suport toate la 130 lei .

Comment

Up.valabil

Comment

Up. Valabil.

Comment

Up. Valabil

Comment

Up. Valabil

Comment

Up. Valabil

Comment

Up. Valabil