Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Vand diverse piese dezmembrate de pe un W124 230E

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Usa dreapta fata si dreapta spate vandut! A ramas oglinda electrica si cu incalzire,macara electrica geam dreapta de pe usa respectiva. Restul pieselor este valabil.

Comment

Farul stanga si ceva maruntisuri au fost date! Dintre piese mari mai este capota fata(fara masca!) pret 100 lei, far dreapta 70 lei, bara spate 200 lei usa spate stanga 150 lei geam spate 100 lei,trapa electrica functionala 150 lei.Au ramas inca piesele de la injectie K jet tronic si cateva maruntisuri: oglinda, macara geam covoare ,etc.In caz ca am mai uitat unele , va rog mai intrebati! Multumesc.

Comment

Trapa electrica este cu motorasul de actinare postat in portbagaj, sau este alt tip de trapa?
        te rog sa ma contactezi la tel 0724226969.
        Multumesc

Comment

DA! Trapa este cu motorasul electric montat in partea stanga a portbagajului....Sun maine sa vorbim!

Comment

Trapa este vanduta!

Comment

Au mai ramas putine piese: injectoare,sistemul de injectie,usa dreapta spate,capota fata,covoare pe negru, chedere ,un far,bara spate,etc.Preturi mici!

Comment

salut.mai ai cumva piesa de tapiterie plafon?cea din fata unde sunt parasolarele? si calu' (consola dintre scaune)? multumesc

Comment

Salut. Consola nu era in stare buna,am aruncat-o. Tapiseria plafon cred ca mai este.Masina avea trapa! Tapiseria plafon ai nevoie? Sau "cartonul " acela de sub parasolare?

Comment

Working...
                  Logan | Dacia Logan |Anulare DPF