Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Schimb jante 17" cu unele pe 16"

Collapse
This topic is closed.
X
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Schimb jante 17" cu unele pe 16"

Buna ziua, am un set de jante pe 17" pe care as dori sa le vand, motivul fiind drumurile foarte proaste din Romania, care nu iti ofera posibilitatea sa folosesti dimensiunea asta pe masina; cu alte cuvinte mi-am distrus articulatiile.
    Jantele le-am avut pe un cklass w203, au cauciucuri de vara, cele fata 225/45/r17, spatele 235/45/17 ; cauciucurile spate sunt Fulda si sunt aproape noi,cele fata trebuind a fi schimbate.
    Jantele nu necesita neaparat revopsire,dar un ochi pretentios ar sesiza imperfectiunile.
    Mentionez ca jantele nu sunt strambe sau sudate.

Doresc sa le schimb cu un set de jante cu cauciucuri pe 16" care sa se potriveasca pe W203.
    Maine o sa revin cu poze suplimentare si dimensiunile exacte ale jantelor, J parca e 8,5 si ET.
    Pentru cei interesati, va astept cu postare de oferte , poate ajungem la o intelegere.
    Numar contact dupa ora 18:00 : 0730.895.559

Stima!

Pret obligatoriu!

https://www.clubmercedes.ro/forum/ha...676-regulament

Pentru functionarea corespunzatoare a conturilor si pentru evitarea blocarii acestora, va rugam sa NU mai folositi adrese de email yahoo.
    Va rugam sa le schimbati din User Settings.

Comment

Am pe 15 daca te intereseaza un model dragut daca vrei si esti interesat de schimb pot sa iti trimit poze, etc. eu am un w203 deci 100% sunt compatibile pentru ca asa a venit masina cu ele...

Comment

Am niste jante de w204. Daca te intereseaza suna-ma 0744788200.
        Mercedes W124 200D - ex
        Mercedes C124 CE200 - ex
        Mercedes W124 300D Turbo - donatoare de organe
        Mercedes W124 E250D - donatoare de organe
        Mercedes C124 300CD - daily driven
        Mercedes C124 300CE 12v
        Mercedes C124 300CE 24v in proiect de restaurare
        Mercedes S124 250TDT
        Mercedes W210 E200 16v
        Mercedes W906 2.2 CDI

Comment

Am o pereche de jante de w211 model Classic an 2004,sunt puse w124-ul meu,au cauciucuri 205/55r16 fata si 225/50r16 spate..sunt pe mașina de la secțiunea my car!

Comment

Buna seara.
            Momentan retrag jantele de la vanzare, daca se vrea se poate inchide momentan thread-ul.
            Va multumesc, o zi buna !

Comment

Working...
            Logan | Dacia Logan |Anulare DPF