Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Caut senzor urgent

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Caut senzor urgent

Salut caut urgent senzor temperatura filtru particule mercedes,merge de pe toate modelele cod piesa A0051531028
    Mercedes c class 2005 facelift,elegance,150 cai,cutie automata

Salut,
    Senzorul "pentru diferenta temperatura filtru de particule" are codul A 006 153 49 28 si il gasesti doar la Mercedes, l-am schimbat si eu de curand. Costa 200 si ceva de lei. Iti spun asta, pentru ca s-ar putea sa fie o confuzie cu privire la piesa, pentru ca si mie mi s-a spus initial ca trebuie sa schimb senzorul de temperatura, dar de fapt era senzorul de diferenta a temperaturii, care masoara temp. inainte si dupa catalizator. Senzorul la care fac eu referire este cel din poza.
    Daca am gresit, sper sa nu fi deranjat!
    Attached Files
    Adrian

Comment

Originally posted by catalin.tuca View Post
      Salut,
      Senzorul "pentru diferenta temperatura filtru de particule" are codul A 006 153 49 28 si il gasesti doar la Mercedes, l-am schimbat si eu de curand. Costa 200 si ceva de lei. Iti spun asta, pentru ca s-ar putea sa fie o confuzie cu privire la piesa, pentru ca si mie mi s-a spus initial ca trebuie sa schimb senzorul de temperatura, dar de fapt era senzorul de diferenta a temperaturii, care masoara temp. inainte si dupa catalizator. Senzorul la care fac eu referire este cel din poza.
      Daca am gresit, sper sa nu fi deranjat!
      Salut,nu-i nici un deranj,senzorul din poza de la mine imi trebuie mie,al meu varful e ars si stiu sigur ca ala e ca l-am pus me star mertul.Multumesc de ajutor oricum!
      Mercedes c class 2005 facelift,elegance,150 cai,cutie automata

Comment

Suna maine la 0749.027.017, ar trebui sa il aiba, daca iti merge de la un w 211 220 cdi euro 4 de 170 cp, fabricat in 2007.

Comment

Working...
        Logan | Dacia Logan |Anulare DPF