Salutere, imi vand volanul intrucat vreau sa trec pe ceva mai mic. Asa am cumparat masina, n-am nici cea mai vaga idee de unde apare volanul, dar e foarte bine facut, nu pare a fi vreo golanie, exceptie facand emblema de doi bani care se poate schimba cu una originala, sau se poate pune alta peste, etc.
Este modelul cu forma de airbag, dar fara airbag, are acelasi diametru exterior ca unul original fara lemn.Se poate monta airbagul original daca aveti asa ceva pe masina, vine perfect.
Nu prezinta uzuri, rosaturi, zgarieturi si se vinde la suma de 250 ron.
Detalii aici pe thread pe pm, mess sau mail la adanconst@yahoo.com si fiindca regulamentul impune, 0740 611 111, dar slabe sanse sa ma prindeti la telefon, cel mai sigur aici pe forum si pe mess seara dupa 9-10.
Este modelul cu forma de airbag, dar fara airbag, are acelasi diametru exterior ca unul original fara lemn.Se poate monta airbagul original daca aveti asa ceva pe masina, vine perfect.
Nu prezinta uzuri, rosaturi, zgarieturi si se vinde la suma de 250 ron.
Detalii aici pe thread pe pm, mess sau mail la adanconst@yahoo.com si fiindca regulamentul impune, 0740 611 111, dar slabe sanse sa ma prindeti la telefon, cel mai sigur aici pe forum si pe mess seara dupa 9-10.
Comment