Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Dezmembrez 2 Mercedes clasa E, E200 si E280-w210.

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• La cererea unui coleg am atasat cateva poze cu parasolare illuminate, de mentionat ca am de culoare gri si crem.
    Attached Files

Comment

• De actualitate, discount pentru colegii de pe forum.

Comment

• Salut, de ceva timp imi apare la masina mesajul "engine oil sensor visit workshop" , din cate am inteles ar fi vorba de senzorul de ulei. Gasesc la tine ?
        Masina este un w210 E200 CDI din 2001.
        Multumesc

Comment

• Salut Vali!am lasat aici un mesaj ca sa te gasesc mai usor(in legatura cu jantele)iti multumesc mult.Sa traiesti!

Comment

• Originally posted by Eduard B View Post
            Salut, de ceva timp imi apare la masina mesajul "engine oil sensor visit workshop" , din cate am inteles ar fi vorba de senzorul de ulei. Gasesc la tine ?
            Masina este un w210 E200 CDI din 2001.
            Multumesc
            Am nevoie de un cod de pe sensor,stiu ca e cam greu asa ceva, daca nu seria de sasiu sa ma uit in EPc daca se potriveste dupa cod.

Comment

• Originally posted by mercedes4ever4u View Post
              Salut Vali!am lasat aici un mesaj ca sa te gasesc mai usor(in legatura cu jantele)iti multumesc mult.Sa traiesti!
              Ramane cum am stability, o zii faina.

Comment

• Pentru senzorul de ulei , seria de sasiu : WDB2100071B401005 .
                Multumesc

Comment

• Care este pretul pentru semnalizator ?

Comment

• Originally posted by Octaviannus View Post
                    Care este pretul pentru semnalizator ?

Aveti mesaj privat.

Comment

Pentru senzorul de ulei , seria de sasiu : WDB2100071B401005 .
                      Multumesc
                      M-am uitat in programul de piese si nu am gasit nimic sa ma ajute, m-am uitat efectiv si la motor dar se vede un cod foarte sters, maine dimineata o sa insist si va anunt ce cod este pe al meu.Rog un coleg mai experimentat in EPC sa ma ajute cu codul senzorului de nivel ulei la masina colegului, multumesc anticipat.

Comment

• Ok . Astept un raspuns.
                        Multumesc

Comment

Ok . Astept un raspuns.
                          Multumesc
                          Salutare, am verificat la e 200 al meu si are urmatorul cod: 124 542 00 17, am cautat pe net si se pare ca se potriveste, astept codul si la al dumneavoastra, trebuie sa-mi confirme un amic, daca se potriveste discutam apoi restul detaliilor.

Comment

Pentru senzorul de ulei , seria de sasiu : WDB2100071B401005 .
                            Multumesc
                            Am reusit intr-un final sa fac rost si de codul dumneavoastra, A 006 153 3028, se gaseste doar pe original si nou costa 535 de ron, din pacate al meu are alt cod, mai exact 1245420017, imi pare rau ca nu v-am putut ajuta, incercati si la colegii care au w210 diesel.

Comment

• Salut Vali.M-ar interesa si ornamentele acelea de la geam.la mine s-au matuit si cum sunt din aluminiu nu cred ca le pot face ceva.cred ca ai idee despre ce este vorba.ma intereseaza toate 4.da-mi un pm daca sunt in stare perfecta si un pret pentru ele.Multumesc!

Comment

• Originally posted by mercedes4ever4u View Post
                                Salut Vali.M-ar interesa si ornamentele acelea de la geam.la mine s-au matuit si cum sunt din aluminiu nu cred ca le pot face ceva.cred ca ai idee despre ce este vorba.ma intereseaza toate 4.da-mi un pm daca sunt in stare perfecta si un pret pentru ele.Multumesc!
                                Din pacate nu iti pot da pm, am ornamentele de la geamuri, am 2 w210, gasim 4 in stare perfecta, in privinta pretului nu-ti fa problem discutam la fata locului, sa auzim de bine.

Comment

Working...
                                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF