Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Dezmembrez mercedes e 320 cdi din 2000 , w210 combi

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Ce culoare e masina? Pune VIN-ul daca vrei... Ce dimensiune au cauciucurile? Poti sa mai pui ceva poze cu ele? Deasemenea daca mai ai interiorul, ceva poze ce scaunul de la sofer te rog. Mersi!
    PS. In ce oras e masina?
    Last edited by Zeus; 10-26-2012, 07:04 AM.

https://www.clubmercedes.ro/forum/ha...676-regulament

Pentru functionarea corespunzatoare a conturilor si pentru evitarea blocarii acestora, va rugam sa NU mai folositi adrese de email yahoo.
    Va rugam sa le schimbati din User Settings.

Comment

Masina este in craiova. Culoare un gri metalizat spre negru. Am pus ceva poze pentru cei interesati.

Comment

Masina este in craiova. Culoare un gri metalizat spre negru. Am pus ceva poze pentru cei interesati. Dimensiune cauciucuri 235/45/17
        Attached Files
        Last edited by mandabogdan1985; 10-26-2012, 10:24 AM.

Comment

Cat ceri pe casetofon + boxele din usile fata? Ce ET au jantele?
          W123 280E Blue Green Metallic

W126 280SE Champagne Metallic
          W126 280SE Black Blue Metallic
          W126 300SE Anthracite Grey Metallic
          W126 500SE Nautical Blue Metallic
          W126 500SE Midnight Dark Blue

W202 C180 T-Modell Tourmaline Green Metallic
          W202 C220 CDI T-Modell Tourmaline Green Metallic

Comment

Originally posted by dan500se View Post
            Cat ceri pe casetofon + boxele din usile fata? Ce ET au jantele?
            Casetofon cu difuzoare 200 ron. Jantele cu tot cu cauciucuri 900 ron.

Comment

pentru aripa stg fata partea sofer adresa bucuresti sect i str pictor barbu iscovescu nr 15 pt andrei alexandru

Comment

up!

Up! valabil

Comment

Dragi colegi! Feriti-va sa colaborati cu colegul nostru Amadeus34 deoarece este foarte marsav. M-a facut sa-i trimit piesele pe care le-a cerut (triple si ceasurile de bord) contra sumei de 400 ron. Dupa ce am pus piesele la courier, m-a sunat si mi-a spus ca 400 ron este un pret prea mare si ca nu va mai ridica piesele. Asa ca m-am ales cu o teapa platind transportul pieselor pentru el. Sa-i fie rusine!

Comment

salut.. pompa de vacuum de la inchidere centralizata este? un pret si o poza / cod cu te rog sa vad daca-i acelasi model?

Comment

Originally posted by sixone View Post
                      salut.. pompa de vacuum de la inchidere centralizata este? un pret si o poza / cod cu te rog sa vad daca-i acelasi model?
                      Da este . pret 200 ron. Pun si poze

Comment

Originally posted by mandabogdan1985 View Post
                        Da este . pret 200 ron. Pun si poze
                        acesta este motorasul pentru inchidere.
                        Attached Files

Comment

Dragi colegi! Feriti-va sa colaborati cu colegul nostru Amadeus34 deoarece este foarte marsav. M-a facut sa-i trimit piesele pe care le-a cerut (triple si ceasurile de bord) contra sumei de 400 ron. Dupa ce am pus piesele la courier, m-a sunat si mi-a spus ca 400 ron este un pret prea mare si ca nu va mai ridica piesele. Asa ca m-am ales cu o teapa platind transportul pieselor pentru el. Sa-i fie rusine!
                          Il astept cu o reactie, fie aici, fie prin PM, ulterior se va lua o decizie.
                          @mandabogdan1985: Vezi ca e un topic dedicat userilor neseriosi: http://www.clubmercedes.ro/useri-mem...seri+neseriosi
                          https://www.clubmercedes.ro/forum/hai-sa-ne-prezentam/912676-regulament

Comment

Dupa limbajul folosit imi dau seama cu ce tip de "persoana" avem de-a face si nu cred ca raspunsul meu v-a schimba ceva,dar din respect pentru lumea civilizata voi puncta doua aspecte:
                            1.Cind si cit ai platit ptr transport,deoarece eu am ridicat coletul astazi la ora 13:40,bineinteles dupa plata rambursului.
                            2.Rog moderatorii s-a dispuna masurile cuvenite!
                            Last edited by cutaresku; 10-28-2012, 09:37 AM.

Comment

Originally posted by Amadeus34 View Post
                              Dupa limbajul folosit imi dau seama cu ce tip de "persoana" avem de-a face si nu cred ca raspunsul meu v-a schimba ceva,dar din respect pentru lumea civilizata voi puncta doua aspecte:
                              1.Cind si cit ai platit ptr transport,deoarece eu am ridicat coletul astazi la ora 13:40,bineinteles dupa plata rambursului.
                              2.Rog moderatorii s-a dispuna masurile cuvenite!
                              . Am postat seara cand mi-ai spus ca nu mai ridici coletul prietene. Si nu dupa ce am vorbit ieri cand mi-ai facut pretul ala pentru piese de dacie. Asa ca nu te mai da lovit si lasa gura mai mica , ca ti-ai batut joc de mine. "rog moderatorii..." Eu in locul tau as ruga moderatorii sa iti explice si tie ce inseamna BUNUL SIMT! In fine. Ti-am lasat coletul pentru 300 ron pentru ca oricum pierdeam banii . CHiar daca il luai sau nu pierdeam banii pe transport. Asa am pierdut eu o parte din banii mei ca sa iti fie tie bine! intelegerea noastra de la bun inceput a fost sa iti dau piesele (triplele si ceasurile de bord) cu 400 ron . Nu uita. Dupa ce am pus piesele la courier , ma suni si imi spui ca e pretul prea mare. Te-am intrebat de 3 ori . Va este bine 400 ron? Ai zis ca da. Si uite unde s-a ajuns. In fine... Cred ca tot eu ti-am aratat ca am fost domn. Deacum incolo cauta piese la altcineva. Nu la mine! LA REVEDERE!

Comment

Working...
                              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF