Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Cumpar jante tabla Mercedes clasa A

Collapse
This topic is closed.
X
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 2 (0 members and 2 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Cumpar jante tabla Mercedes clasa A

Doresc sa cumpar 4 jante de tabla pe 15'' pt Mercedes clasa A.
    tel 0769668234

Daca gasesti o modalitate de transport de la Timisoara si te intereseaza janta cu tot cu anvelopa la 50 RON lasa-mi un PM .
    Stima !

Sent from Samsung using Tapatalk 2.3.1
    Toate ni se întâmplă tuturor , mai devreme sau mai târziu , dacă există timp suficient

Comment

Buna seara!

Buna, am si eu un set de jante de tabla de pe W168, originale, pe 15, cu gume de vara Pirelli toate 4, an bun, profil ramas 60-70 %, fara capace - 380 lei + transportul!
      Relatii la id. mess alexyall , dupa ora 20:30.

Comment

Originally posted by Sashatm View Post
        Daca gasesti o modalitate de transport de la Timisoara si te intereseaza janta cu tot cu anvelopa la 50 RON lasa-mi un PM .
        Stima !

Sa inteleg ca ai 4 jante.ma intereseaza cat ar fi transportul.daca nu depaseste valoarea jantelor sunt de acord sa le iau. de anvelope nu as avea nevoie si as fi dispus sa-ti platesc si datul jos a anvelopelor de pe jante.
        Last edited by mircea600sel; 09-28-2012, 18:35 PM.

Comment

Originally posted by iuly_an View Post
          Sa inteleg ca ai 4 jante.ma intereseaza cat ar fi transportul.daca nu depaseste valoarea jantelor sunt de acord sa le iau. de anvelope nu as avea nevoie si as fi dispus sa-ti platesc si datul jos a anvelopelor de pe jante.
          Recomand cumpararea jantelor de tabla de la colegul Sashatm.Am vazut jantele si sunt foarte ok.Daca nu le cumperi tu am sa le achizitionez eu pentru iarna.

Cat despre pretul transportului eu zic sa pui mana si sa suni la FunCurier sau la alta firma de profil.

sigpic

"Sunt printre voi,dar nu sunt unul dintre voi"

Comment

pai cel mai indicat ar fi sa se intereseze el pt ca poate cantarii o janta si apoi cei de la fan curier ii face un calcul, si asa vom sti exact!

Comment

Vad ca esti constantean.
              Fa un drum pana in Dobrich la bulgari, daca nu la Varna si iti iei de acolo jante cu tot cu anvelope.
              Eu am cumparat marti din Dobrich 2 anvelope de iarna cu profil ~100%.
              Aveau un set complet de 4jante de tabla de A class cu tot cu anvelope montate si umflate, intradevar mai uzate, ~50-60%profil ramas, dar nu coapte.
              Dezavantajul este ca sunt tinute in soare si ploaie, dar anvelopele nu erau coapte.Doar jantele prezentau ceva rugina pe interiorul lor si pe circumferinta unde face contact cu sarmele capacului.
              Asta e ceva normal, eu am un set de jante de tabla care a fost impecabil, iar ieri m-am speriat cum aratau zonele mai sus mentionate, fiind folosite doar iarna, in rest tinute in garaj.
              Preturi nu iti dau, tot ce am putut a fost un sfat.
              Poti lua de la colegul din timisoare, unde este mama parcurilor din Romania, fiind aproape de occident, sau poti face un drum la vecini sa vezi cu ochii tai.Macar te plimbi si iti mai clatesti ochii prin parcuri; ai sa ramai placut surprins de preturi.
              Vand jante A class cu anvelope vara 600lei.
              https://diagnoza-auto-cta.blogspot.r...255517-ms.html

Comment

Originally posted by iuly_an View Post
                Colegu nu are rost sa-mi platesti mie demontatul anvelopelor de pe janta cand , in acelasi pret , poti avea si janta si anvelopa ..
                Eventual pot incerca sa vad cat cantareste o roata ca sa ne dam seama si de costul transportului .
                Numai bine !

Toate ni se întâmplă tuturor , mai devreme sau mai târziu , dacă există timp suficient

Comment

Originally posted by Sashatm View Post
                  Colegu nu are rost sa-mi platesti mie demontatul anvelopelor de pe janta cand , in acelasi pret , poti avea si janta si anvelopa ..
                  Eventual pot incerca sa vad cat cantareste o roata ca sa ne dam seama si de costul transportului .
                  Numai bine !

ideea e ca transportul anvelopelor costa mai mult decat datul lor jos de pe jante

Comment

Eu zic ca iesi cam in aceasi bani si macar ai si anvelopele , dar , in definitiv e .. alegerea ta .

Comment

inca astept un pret total. de anvelope nu am nevoie. ar fi a-l cincilea set de anvelope in garaj si nu prea mai e loc.

Comment

Originally posted by flavyus1987 View Post
                        Vad ca esti constantean.
                        Fa un drum pana in Dobrich la bulgari, daca nu la Varna si iti iei de acolo jante cu tot cu anvelope.
                        Eu am cumparat marti din Dobrich 2 anvelope de iarna cu profil ~100%.
                        Aveau un set complet de 4jante de tabla de A class cu tot cu anvelope montate si umflate, intradevar mai uzate, ~50-60%profil ramas, dar nu coapte.
                        Dezavantajul este ca sunt tinute in soare si ploaie, dar anvelopele nu erau coapte.Doar jantele prezentau ceva rugina pe interiorul lor si pe circumferinta unde face contact cu sarmele capacului.
                        Asta e ceva normal, eu am un set de jante de tabla care a fost impecabil, iar ieri m-am speriat cum aratau zonele mai sus mentionate, fiind folosite doar iarna, in rest tinute in garaj.
                        Preturi nu iti dau, tot ce am putut a fost un sfat.
                        Poti lua de la colegul din timisoare, unde este mama parcurilor din Romania, fiind aproape de occident, sau poti face un drum la vecini sa vezi cu ochii tai.Macar te plimbi si iti mai clatesti ochii prin parcuri; ai sa ramai placut surprins de preturi.
                        maine am sa-ti urmez sfatul si dau o fuga la bulgari sa vad ce gasesc.mi-ar fi fost de folos o adresa sau un reper unde ai fost tu.

Comment

am fost ieri la vecinii bulgari dar nu am gasit decat in doua locuri dar nu mi-au convenit. intr-un loc erau strambe, iar in celalalt erau prea scumpe.
                          Deci raman la varianta cu colegul Sashatm dar astept inca un pret final.

Comment

Colegu s-au vandut , imi pare rau . Mai raman doar cele de alu !
                            Te salut cu stima !

Comment

e in regula! azi am achizitionat si eu 4 table.
                              ms oricum de intentie!

Comment

Working...
                              X
                              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF