Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Donez cateva piese ramase de W124

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Donez cateva piese ramase de W124

Salut,
    Asa cum spune si titlul donez urmatoarele piese de 124 '88 gasite prin garaj , decat sa ajunga la gunoi poate are cineva nevoie de ele, piesele sunt functionale si in stare destul de buna :
    - 2 faruri complete + 2 semnale,
    - set de presuri originale (din mocheta),
    - masca , 2 bandouri usa stg. spate, niste butoane ,
    - etc.....vezi poze,
    0744384155 - Adrian
    Attached Files
    W124 260E 4Matic automat '88 - fosta (2002-2011)
    W211 E280 cdi automat '06

Salut Adrian, mi-ar fi necesare mie farurile daca n-au urechile rupte si nu sunt crapate sticlele si daca sunt pentru modelul fara facelift, eu cel putin asa le vad in poze. Ale mele au ambele sticle sparte, si cate 2 urechi rupte fiecare.

Semnalizatoarele nu-mi sunt necesare, mai bine ajung la altcineva, restul insa...daca mi le donezi, zic un mare bogdaprosti
    forumist tacut

Comment

salut, am eu nevoie de presuri ofer cash pe ele chiar le caut de mult, am un w124 din 87

Comment

Se poate inchide , piesele s-au dat unui coleg de pe forum , ma scuzati baieti primul venit primul servit. O zi buna.
        W124 260E 4Matic automat '88 - fosta (2002-2011)
        W211 E280 cdi automat '06

Comment

Working...
        Logan | Dacia Logan |Anulare DPF