Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Stoc piese.

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Stoc piese.

Detinem si vindem stoc de piese auto originale Mercedes Benz .Stocul contine urmatoarele:
    1.Piese de caroserie(triple,lampi,ornamente), tinichigerie
    2.Piese uzuale(placute frana,discuri frana,pompe apa,amortizoare)
    .Vanzarea se face la total sau la bucata.Pentru a cumpara sau a va oferi detalii puteti suna la nr de tel 0742422082.Ca modul de cautare sa fie usor si timpul de raspuns rapid este indicat sa aveti codul de original al piesei.Pretul este cel de intrare de la vremea respectiva (2004-2010).Se ofera factura. Daca este cineva interesat sa cumpere tot stocul se va negocia asupra pretului (pana la 25%).
    Pretul total este de 407055 roni cu tva.Daca doriti sa vedeti cam ce anume contine stocul este necesar un pm cu o adresa de mail la care sa va trimit fisierul. Pentru orasul Galati ridicarea si plata se va face personal,pentru restul tarii prin curierat la alegere.(dumneavoastra platiti coletul noi rambursul.)(sau ne intelegem)
    Va multumim pentru atentie si sa speram ca ceea ce cautati veti gasi la noi.

va rog sa imi trimiteti fisierul cu stocul de piese pe adresa
    am verificat email-ul si nu am gasit mesajul dvs.

mihai_antony@hotmail.com

Multumesc

Comment

Originally posted by 300d View Post
      va rog sa imi trimiteti fisierul cu stocul de piese pe adresa
      am verificat email-ul si nu am gasit mesajul dvs.

mihai_antony@hotmail.com

Multumesc
      Dati-mi o alta adresa deoarece i-mi da eroare pe aceasta .Va multumesc.

Comment

Salut. Am șters mesajele mai vechi pentru a face puțin curat și pentru a nu lăsa adresele de mail ale colegilor să fie indexate pentru spam.

@Valimocanu: Nu știu cum arată fișierul respectiv, însă eu cred că ai putea să-l imporți în Google Docs (http://docs.google.com), iar de acolo să-l faci public. Astfel poți să-l modifici oricând, de oriunde ai acces la net, și toată lumea intră și vede ultima versiune (fără să mai fie nevoie să trimiți mail). Dacă vrei, te pot ajuta.
        ...

Comment

Cateodata cica e bine sa mai asculti si de altii.Asa ca am urmat sfatul colegului si am uploadat fisierele cu stocul .De aici incolo vom discuta numai prin mesaje private sau aici pe forum.O zi buna in continuare.

Comment

Valabil.....

Comment

Revin cu noi date.Se pare ca in urma discutiilor avute cu seful ,dansul este dispus sa mai adauge ceva la acel discount si sa puna si ceva extra(o excursie sau altceva ca bonus).Acest lucru este valabil pentru cantitatile mari de piese.
              O seara placuta in continuare.

Comment

Valabil..........

Comment

As dori si eu lista de pret pe szasz_h@yahoo.com

Multumesc,

Comment

Originally posted by silentdj View Post
                    As dori si eu lista de pret pe szasz_h@yahoo.com

Multumesc,

Prelucrare de text, prezentări și foi de calcul pe web

Prelucrare de text, prezentări și foi de calcul pe web

Valabil...

Luxian: Ai voie la un UP la 7 zile. Ultimul post e pe 30 apr. iar urmãtorul UP poți sã-l dai pe 7 mai.
                    Last edited by Luxian; 05-03-2012, 08:21 AM. Reason: UP înainte de termen

Comment

Originally posted by Valimocanu View Post
                      Detinem si vindem stoc de piese auto originale Mercedes Benz .Stocul contine urmatoarele:
                      1.Piese de caroserie(triple,lampi,ornamente), tinichigerie
                      2.Piese uzuale(placute frana,discuri frana,pompe apa,amortizoare)
                      .Vanzarea se face la total sau la bucata.Pentru a cumpara sau a va oferi detalii puteti suna la nr de tel 0742422082.Ca modul de cautare sa fie usor si timpul de raspuns rapid este indicat sa aveti codul de original al piesei.Pretul este cel de intrare de la vremea respectiva (2004-2010).Se ofera factura. Daca este cineva interesat sa cumpere tot stocul se va negocia asupra pretului (pana la 25%).
                      Pretul total este de 407055 roni cu tva.Daca doriti sa vedeti cam ce anume contine stocul este necesar un pm cu o adresa de mail la care sa va trimit fisierul. Pentru orasul Galati ridicarea si plata se va face personal,pentru restul tarii prin curierat la alegere.(dumneavoastra platiti coletul noi rambursul.)(sau ne intelegem)
                      Va multumim pentru atentie si sa speram ca ceea ce cautati veti gasi la noi.
                      Oferta de azi Pret de lista plus tva minus 10%

Comment

Originally posted by Valimocanu View Post
                        Oferta de azi Pret de lista plus tva minus 10%
                        Valabil....................

Comment

Oferta de azi Pret de lista plus tva minus 15%

Comment

Salutare tuturor.In urma ultimelor discutii avute cu seful meu rezultatul este urmatorul:
                            PRETUL DE LISTA PLUS TVA MINUS 30% TOATE REPERELE

Comment

piese w 124 coupe

Ptr coupe-ul seriei w124-200 CE 16 cu motor 111940,ma intereseaza:
                              amortizoare fata -spate,bara fata originala(sau bara wald) si spate originala,prezoane ptr roata 10 buc(atasez poza),calculator aprindere Bosch,clapeta acceleratie,piese tempomat(atasez poze),stingator original,al 3-lea stop de frina,volan de 390 mm cu lemn nuc,nuca schimbator cu lemn nuc,fise bujie

Multumesc

Astept un raspuns
                              Attached Files

Comment

Working...
                              X
                              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF