Am 5 seturi de covorase negre pentru W203, W202 sau W209. E posibil sa se potriveasca si pe alte modele. Covorasele vin la set de 4, sunt negre, noi, originale si in amabalajul original. Pret: 65 EUR.
La comanda pot aduce si:
Stick 2GB Chrome Key OriginalaMercedes - 25 EUR
Trio Kit (Vesta, Triunghi, Trusa Medicala) - 20 EUR
Capacele Originale Mercedes - 20 EUR
Kit Intretinere Exterior Original Mercedes - 60 EUR
Pocket Knife Mercedes Original - 40 EUR
Am deja cate unul din produsele enumarate mai sus pentru ca le-am luat pentru mine. Daca doriti altceva pentru mercedes imi puteti spune si va zic preturile de aici (care sunt destul de bune zic eu. Covorasele de exemplu am cautat luni de zile si n-am gasit originale sub 500 ron iar aici sunt pe jumatate). Peste 3-4 zile cand vin din Germania vi le aduc, ca vorba aia nu le car in spate, dar nici degeaba
Tot ce rog e seriozitate, sa nu raman eu cu ele apoi.
Predarea se face personal in Bucuresti, Alexandria, Pitesti sau prin curier ramburs in tara.
La comanda pot aduce si:
Stick 2GB Chrome Key OriginalaMercedes - 25 EUR
Trio Kit (Vesta, Triunghi, Trusa Medicala) - 20 EUR
Capacele Originale Mercedes - 20 EUR
Kit Intretinere Exterior Original Mercedes - 60 EUR
Pocket Knife Mercedes Original - 40 EUR
Am deja cate unul din produsele enumarate mai sus pentru ca le-am luat pentru mine. Daca doriti altceva pentru mercedes imi puteti spune si va zic preturile de aici (care sunt destul de bune zic eu. Covorasele de exemplu am cautat luni de zile si n-am gasit originale sub 500 ron iar aici sunt pe jumatate). Peste 3-4 zile cand vin din Germania vi le aduc, ca vorba aia nu le car in spate, dar nici degeaba

Tot ce rog e seriozitate, sa nu raman eu cu ele apoi.
Predarea se face personal in Bucuresti, Alexandria, Pitesti sau prin curier ramburs in tara.
Comment