Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Piese coupe W124

Collapse
This topic is closed.
X
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 4 (0 members and 4 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by nicu_rva View Post
    ....., pentru ca nici macaraua nu mi-a folosit.. Cand am montat-o, nu se ridica pana sus, ramaneau vreo 3 cm, unde mergea in gol. Trebuia sa o ridic manual. Si nici in jos nu se mai oprea, pentru ca erau dusi dintii si motorasul tragea in gol.
    Hai sa lamurim un aspect!
    V-am trimis piesele, daca nu gresesc in luna ianuarie 2012. Intre timp am vorbit la telefon de cateva ori, si ati avut ocazia sa reclamati defectul, mai ales ca e foarte usor sa vezi daca dintii piesei sunt sau nu uzati. Chiar nu cred ca ma poate acuza cineva ca supraevaluez starea pieselor, mai ales ca incerc sa pun cat mai multe poze de detaliu. Nu va suparati pe mine dar, dupa 13 luni, nu pot sa consider reclamatia dvs ca fiind intemeiata.

Eu imi mentin angajamentul facut, cu privire la acea reducere. Sunt dispus sa suport jumatate din valoarea barei crapate pe timpul transportului. Puteti vizualiza in postarile anterioare lista cu piesele disponible pentru coupe, ba chiar imi puteti comanda o anumita piesa pe care incerc sa o procur, si v-o trimit cu reducere conform intelegerii.

Daca cumva considerati ca nu dau dovada de suficienta bunavointa, .....
    tel. 0757.026.962, Galati.

Comment

• Domnu' Gabriel, stiti ca am vorbit toate astea la telefon si mi-ati spus ca se vor rezolva, am postat aici de cateva ori ca sa va amintesc, nu de alta. As prefera varianta returnarii banilor, pentru ca nu ma ajuta nimic din lista de piese de mai sus.. Cand va hotarati, ma anuntati sa vedem cum facem cu "transportul" ca sa zic asa..
      Mercedes W124 200D - ex
      Mercedes C124 CE200 - ex
      Mercedes W124 300D Turbo - donatoare de organe
      Mercedes W124 E250D - donatoare de organe
      Mercedes C124 300CD - daily driven
      Mercedes C124 300CE 12v
      Mercedes C124 300CE 24v in proiect de restaurare
      Mercedes S124 250TDT
      Mercedes W210 E200 16v
      Mercedes W906 2.2 CDI

Comment

• OK.
        Desi nu mi-se pare tocmai fairplay, va returnez banii pe bara.
        Evaluez piesa la 250 lei, bineinteles ca transportul va priveste, cu rugamintea de a nu trimite colet ramburs.
        Rog poze cu starea actuala a barei la: gabilisman@gmail.com , si stabilim o data la care sa o trimiteti in asa fal incat sa va pot trimite si banutii.

Comment

• Maine o sa trimit pe cineva sa faca niste poze si pe seara o sa le pun. Pai cred ca cel mai usor ar fii printr-un cont. Multumesc pentru intelegere.
          Mercedes W124 200D - ex
          Mercedes C124 CE200 - ex
          Mercedes C124 300CE 12v
          Mercedes S124 250TDT
          Mercedes W210 E200 16v
          Mercedes W906 2.2 CDI

Comment

• Valabil!

- diferential cu ASD, pentru CV manuala cu raportul 3.67 + planetare: 800 lei - rezervat
            - radiator recire motor : 250lei
            - capota portbagaj : 150 lei
            - ornamente plastic praguri : 120lei
            - geam lateral fata : 150 lei
            - robinet electric caldura (pentru clima automata): 150lei
            - motoras trapa : 150 lei
            - timonerie CV manuala 5 trepte : 100lei
            - mochete interior potbagaj albastre, perfecta stare : 200lei
            - volan cu airbag : 250 lei
            - pompa servo : 250 lei
            Plus multe alte maruntisuri.

Comment

• Anunt valabil!

Comment

• Originally posted by lgabriel
                Originally posted by nicu_rva
                Originally posted by lgabriel
                Ti-am trimis pozele de ceva timp, dar nu ai mai zis nimic. Cum ramanem cu banii de pe bara? Am vazut ca ai un volan cu airbag. E modelul cu piele sau cel cauciucat? Poti trimite si volanul in schimbul banilor daca nu
                Salut!
                Vezi ca ti-am trimis si un email. Pune te rog si niste poze cu bandoul.
                adresa de email stii.
                Bandoul nu mai e intreg, pentru ca cineva a vrut sa-l dea jos si sa-l puna pe o bara, care am procurat-o ulterior si din nefericire s-a rupt. Il am si pe acela la bunici, dar nu stiu cand ajung pe acolo ca e la 50 de km distanta si nu m-as duce doar ca sa pozez un bandou. Oricum bandoul ala era copt bine de tot..
                Pai acu, nu vreau sa fie cu suparare, dar eu ce mai pot face cu bara ta? Intentionam sa o repar si sa o revand.....
                Spuneai ca te intereseaza volanul?
                Daca da, ti-l reduc la 150 lei. Complet, cu tot cu airbag.
                Daca esti interesat, da-mi un raspuns si iti trimit mai multe poze cu el.
                Bara nu se mai poate repara pentru ca e crapata pe toata lungimea ei, deci exclus sa zicem sa o tai si dinalea si daca o lipesti, cand pui bandoul pe ea sau cand o pui sus, se rupe iarasi. Eu pun si bandoul, dar ia in calcul o chestie: eu am platit 350 de lei+transportul care a fost undeva la vreo 50-70 de lei daca bine imi amintesc. Tu ai evaluat bara la 250, dar eu trebuie sa o trimit pe barba mea. Concluzie, eu pierd 100 de lei din cat am platit+poate inca pe atata cu motorina, ambalatul si trimisul barii. Cu ce ma aleg? Cu -200 de lei si faptul ca am plimbat o bara? Si din moment ce ai zis sa pun bara fara ramburs, nu am nici certitudinea ca banii o sa-i mai si primesc.
                Am impresia ca privesti problema dintr-un unghi gresit. Eu nu imi asum distrugerea barei din neglijenta transportatorului. Bara a plecat in perfecta stare de la mine. Mi-am exprimat solidaritarea, prin suportarea unei parti a pagubei, iin conditiile pe care ti le-am prezentat in repetare randuri
                Bara a plecat sau nu, in stare perfecta, nu a fost ambalata corespunzator si s-a crapat pe drum. Puteam sa o refuz si sa o trimit inapoi, dar am zis ca daca a batut atata drum, poate se poate repara. Ma intelegi? Gandeste-te si spune-mi o solutie la care te gandesti tu in momentul acesta.
                Volanul cauciucat cu airbag, redus la 150 lei?
                Radiator motor redus la 200 lei?
                Capota portbagaj la 100?
                Ornamente exterioare pentru praguri la 50 lei?
                ............................................
                astept propuneri si din partea ta.

Jumatatea aceea din valoarea barei s-a transformat intr-o reducere pentru ceva ce ar trebui sa-l cumpar fara a avea nevoie de el.Las conversatia sa isi spuna cuvantul..
                Mercedes W124 200D - ex
                Mercedes C124 CE200 - ex
                Mercedes C124 300CE 12v
                Mercedes S124 250TDT
                Mercedes W210 E200 16v
                Mercedes W906 2.2 CDI

Comment

• La un mom dat spunea vanzatorul ca iti da banii inapoi (parca toti) ce sa intamplat intre timp ?

Comment

• Originally posted by sile1 View Post
                    La un mom dat spunea vanzatorul ca iti da banii inapoi (parca toti) ce sa intamplat intre timp ?
                    S-a razgandit intre timp.. Bara de cand a ajuns i-am spus ca e crapata, dar crapata in asa fel incat nu se poate repara..Iar bandoul era copt.. Despre macara, la fel, cand am pus-o sus, l-am sunat si i-am zis ca nu se ridica de tot si si in jos cand dadeam sa mearga geamul automat, nu se mai oprea, motorasul functionand sa zic asa in gol.. Am crezut ca treburile astea se vor rezolva, dar nu am ramas decat cu promisiuni. Puteam sa refuz bara din moment ce am primit-o, dar ma gandeam ca poate se poate face sau rezolvam cumva cu ea.. In fine.
                    Mercedes W124 200D - ex
                    Mercedes C124 CE200 - ex
                    Mercedes C124 300CE 12v
                    Mercedes S124 250TDT
                    Mercedes W210 E200 16v
                    Mercedes W906 2.2 CDI

Comment

• Intrucat consider ca am dat dovada de suficienta bunavointa in ceea ce-l priveste pe userul nicu_rva, consider potarile sale tendentioase, si din acest moment refuz dialogul lipsit de sens cu acesta si implicit rezolvarea amiabila a litigiului.
                      Daca nicu_rva doreste sa ma deplasez la Bistrita si sa ii restitui banii pe bara fara bandou, ... ei bine nu o voi face!
                      Userul nicu_rva nu este singurul membru al forumului caruia i-am trimis piese, in consecinta imi asum efectele acestui post. Uneori trebuie sa fii atent si cui vinzi ceva ,... nu doar de la cine cunperi.
                      Last edited by lgabriel; 03-05-2013, 20:25 PM.

Comment

• Nu vreau sa ma bag in seama fara sens si sa umplem topicuri de asemenea fara sens ...

Dar cand cumperi o piesa de pe o masina dezmembrata , masina cu o vechime de 20 de ani , nu poti nici sa ai asteptari miraculoase ...

Comment

• Originally posted by florynu View Post
                          Nu vreau sa ma bag in seama fara sens si sa umplem topicuri de asemenea fara sens ...

Dar cand cumperi o piesa de pe o masina dezmembrata , masina cu o vechime de 20 de ani , nu poti nici sa ai asteptari miraculoase ...
                          Dar totusi te astepti sa vina si intreaga piesa, ca doar de aia o si cumperi. Sau nu?
                          Mercedes W124 200D - ex
                          Mercedes C124 CE200 - ex
                          Mercedes C124 300CE 12v
                          Mercedes S124 250TDT
                          Mercedes W210 E200 16v
                          Mercedes W906 2.2 CDI

Comment

• Originally posted by lgabriel View Post
                            Intrucat consider ca am dat dovada de suficienta bunavointa in ceea ce-l priveste pe userul nicu_rva, consider potarile sale tendentioase, si din acest moment refuz dialogul lipsit de sens cu acesta si implicit rezolvarea amiabila a litigiului.
                            Daca nicu_rva doreste sa ma deplasez la Bistrita si sa ii restitui banii pe bara fara bandou, ... ei bine nu o voi face!
                            Userul nicu_rva nu este singurul membru al forumului caruia i-am trimis piese, in consecinta imi asum efectele acestui post. Uneori trebuie sa fii atent si cui vinzi ceva ,... nu doar de la cine cunperi.
                            Auzi, ce vina am avut eu ca am comandat ceva, de care nu ma pot folosi pentru ca nu a fost ambalat corespunzator si s-a stricat pe drum? Nu ti-a cerut nimeni sa vii la Bistrita. Eu trimit bara inapoi, dar nu pe cheltuiala mea pentru ca am platit o data de pomana 100 de euro. Ce sa fac acuma? Sa plimb bara prin tara doar ca sa ies mai mult in gaura? Daca tot erai cum te lauzi, ziceai rezolvam treaba 50-50, cum ar fii normal si toata lumea era impacata. Nu inteleg de ce atata imbarligatura.. Si eu vand piese si daca nu i-a convenit omului sau nu i s-a potrivit, a venit cu ea inapoi, i-am restituit banii sau si-a luat altceva, ne-am strans mana si toata lumea fericita. Am postat aici ca sa vada lumea, ca poate nu sunt singurul incident de genul si sa stie la ce sa se astepte.
                            Mercedes W124 200D - ex
                            Mercedes C124 CE200 - ex
                            Mercedes C124 300CE 12v
                            Mercedes S124 250TDT
                            Mercedes W210 E200 16v
                            Mercedes W906 2.2 CDI

Comment

• Anunt valabil!

Comment

• Ai cumva acest ornament din mahon dintre scaunele spate?
                                Attached Files

Comment

Working...
                                X
                                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF