Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Vand piese Mercedes W 123 noi si sh

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by Levi View Post
    Atenţie !!!
    Alt ţepar !!!

A ajuns azi coletul, iar la deschiderea lui (iarăşi eu am fost fraierul, trebuia să cer deschiderea coletului înainte de preluare) ... SURPRIZĂ
    Triplele sunt într-adevăr noi (probabil şi nemţeşti, am mai văzut after-uri d-astea), dar NU HELLA, iar unul din faruri are sticla schimbată (corp Hella, sticlă Reluma), cu alte striaţii ... în consecinţă nu sunt pereche. Nu mai fac poze justificatoare, nu are rost, asta e situaţia, altă ţeapă luată.
    Înainte de a le trimite, am vorbit la telefon, am subliniat şi atunci ce vreau (Hella sau Bosch), am primit răspuns afirmativ (HELLA !), să stau liniştit, bla-bla-bla. Colac peste pupăză, individul Georgică nici nu mai răspunde la telefon (acum e 17:00, iar eu sun de fix 1 oră !).
    Paguba e (iarăşi) a mea, după cele întâmplate cu celălalt ţepar, FunMertzan. Postez pentru singurul motiv de a atrage atenţia celorlalţi colegi !!!

Georgele, nu-ţi fac ameninţări, dar Dumnezeu e sus, ţine minte ! Nu te bate cu bâta ... ţi-o dă în mână, să umbli cu ea ...
    MERSI !

Chiar acum m-au sunat de la fan curier !Deci merge retur !
    Mai ce oameni !
    Omul invata pina la moarte si cind.............

Comment

Pt Levi 350 lei 2 faruri bune si 2 triple si mai bune iar eu sunt teparul iar pentru Zistok 2 brate superioare noi 4 capete de bara noi 2 bucse bara stabilizatoare noi si 2 amortizoare spate Sachs avantage noi cu 550 lei probabil sunt scumpe. Eu cred ca era tzeapa daca puneam o pereche de sosete murdare si un tampon in colet
      VW Bus T2a-Westfalia 1967; VW Transporter T4-1.9d 1992;Mercedes W123 200d

Comment

E o diferenta in a nu raspunde la telefon si a avea telefonul inchis.

Comment

Nu, măi băiatule, aici nu e vorba de bani, tu nu înţelegi ??? E vorba de corectitudine, dragu' tatii ! Pe mine nu m-au făcut 350 de lei (nu că m-ar da banii afară din casă, că nici tata nu-i şeic arab, nici eu spărgător de bancă), dar valoarea ta e zero barat !
          Transcriu aici mesajul privat al ţeparului (trimis în acelaşi timp cu postul de mai sus), ca să fim înţeleşi bine:
          BRAVO
          astept farurile si triplele inapoi ca sa fie treaba buna si platesc eu trnsportul, de ce nu ai avut rabdare sa mai suni in continuare pentru ca telefonul meu da erori de la frig iar pretul pt piesele astea e foarte mic iar tu l ai negociat si nu e corect in consecinta eu m fac de rahat si nu mai vand nimic iar tu ramai cu FARURILE CARE NU SUNT PERECHE SI CU NISTE TRIPLE NOI LA BANI DE RAHAT

La ce ai scris tu mai sus, trebuia să te gândeşti atunci, când te-am întrebat la telefon, nu să-ţi speli cămaşa acum, ulterior ! Tu singur te-ai făcut de rahat, suportă consecinţele ! Puteai foarte bine să mă suni tu, după ce ai citit aici, poate era altceva ... Nu te aştepta să-ţi trimit înapoi coletul: nu vreau să rămân şi fără bani, şi fără marfă, că hoţu' cu prostu' s-o-ntâlnit o dată, a 2-a oară nu mai pun botu' la tine ... Ia, trimite-mi tu 415 lei (atât a fost paguba cu totul) în aceleaşi condiţii (la sediul Fan), şi după ce-i primesc, îţi trimit coletu' înapoi. Ei, cum sună ???
          Am terminat, aici pun punct, TU SĂ FII SĂNĂTOS ...
          Last edited by Levi; 01-12-2012, 22:21 PM.
          Lord W126 500SE -> 2.5D
          Lady W123 230C -> 240D
          W124 -> 200D
          W208 CLK200 -> 2.0

W209 CLK200 Kompressor -> 1.8 - ex, gone
          Fricike W201 -> 2.6 - ex, R.I.P.
          Piroska W168 Elegance -> 1.6 - ex, gone

Comment

Ia, trimite-mi tu 415 lei (atât a fost paguba cu totul) în aceleaşi condiţii (la sediul Fan), şi după ce-i primesc, îţi trimit coletu' înapoi. Ei, cum sună ???
            M-a sunat vânzătorul şi am convenit asupra returnării banilor din partea lui, respectiv a coletului din partea mea, după ce primesc banii. Aştept, să văd ce se întâmplă. Dacă se ţine de cuvânt, voi reveni aici şi voi confirma !
            Lord W126 500SE -> 2.5D
            Lady W123 230C -> 240D
            W124 -> 200D
            W208 CLK200 -> 2.0

Comment

M-a sunat si pe mine vinzatorul si a acceptat sa deschid coletul, inainte de a plati la curier ! Dupa ce voi ajunge pe la ei ( sediul Fan ) , va voi relata situatiia corect ptr. a nu fi acuzat ca " ne luam unu dupa altul ca oile " !

Nu as dorii sa supar pe nimeni, dar culme, am mai avut treaba cu doi galateni si un buzoian si toti trei au incercat sa ma intepe , iar cel din urma a si reusit pe jumate ! ( sunt experiente personale )
              Cele scrise mai sus , nu au legatura cu vinzatorul pina nu voi vedea ce a trimis in colet !

Va doresc o zii buna !

Comment

M-a sunat vânzătorul şi am convenit asupra returnării banilor din partea lui, respectiv a coletului din partea mea, după ce primesc banii. Aştept, să văd ce se întâmplă. Dacă se ţine de cuvânt, voi reveni aici şi voi confirma !
                Până la ora asta (sâmbătă, 15:00) nu s-a întâmplat minunea ... Revin luni ...
                Lord W126 500SE -> 2.5D
                Lady W123 230C -> 240D
                W124 -> 200D
                W208 CLK200 -> 2.0

Comment

Azi (luni, 16.01.12) pe la orele 11:00, am primit banii pe card (să mai evităm şi alte taxe), iar la rândul meu, pe la orele 17:00 am trimis înapoi coletul, expeditorului (AWB 55572275).
                  Abia acum, eu pot considera că ceea ce s-a întâmplat, a fost o greşeală (nicidecum din partea mea, îmi pare rău), care a fost reparată într-un final. Retrag calificativul ţepar, şi termin definitiv de postat pe acest topic.

P.S. Nu pot să nu atrag însă atenţia asupra importanţei seriozităţii pe care trebuie să afişeze ambele părţi (mai ales vânzătorul, căci cumpărătorul are ca obligaţie doar efectuarea plăţii), şi tot aşa, nu pot să nu dau cel puţin 3 exemple pozitive: alinb, gorilrulz şi Sile1 (acesta din urmă fiind în stare să decupeze poliţa de sub lunetă a unui W124, doar ca să fie sigur că nu se deteriorează la demontare, stopul suplimentar copt de Soare şi devenit casant).
                  P.S.2 Vis-a-vis de "efectul de turmă" (colegul zistok, în speţă), nu pot să zic decât că, fiecare judecă cum crede, poate că piesele trimise erau perfecte, doar eu n-am avut noroc ... Să dea Domnu' să fie aşa !

Cele bune tuturor !
                  Lord W126 500SE -> 2.5D
                  Lady W123 230C -> 240D
                  W124 -> 200D
                  W208 CLK200 -> 2.0

Comment

Maine voi ridica coletul , la intelegere cu vinzatorul !
                    Tre. sa va spun ca cei de la Fan, nu au acceptat sub nici o forma sa desfac coletul
                    inainte de a platii !

Mine voi reveni si voi posta in tocmai situatia exacta ! Acesta intentia a mea am spus-o
                    si telefonic vinzatorului !

Va doresc o seara placuta !

Ps. Am spus si vinzatorului, de ce am vrut sa cumpa toate piesele noi scoase la vinzare, cu totate ca o parte
                    nu imi sunt necesare in perioada imediat urmatoare !
                    Last edited by zistok; 01-16-2012, 20:14 PM.

Comment

Originally posted by zistok View Post
                      Tre. sa va spun ca cei de la Fan, nu au acceptat sub nici o forma sa desfac coletul inainte de a platii !
                      Scuze de ma bag si eu in seama...

FAN CURIER...sunt FOARTE NESERIOSI...si eu am patit nu odata cu ei...si inca mai au curajul sa spuna ''oriunde cu placere''.

In schimb recpomand cu incredere POSTA CURIER ATLASSIB ...preturile sunt mult mai ieftine ca la FAN!!!

Toate cele bune!
                      Bruno Sacco... “for the designer, the automobile is one of the most complex design problems of all. The car is a synthesis between function and aesthetics on the one hand, and a number of other concrete and abstract factors which undergo constant change.

W126 280SE
                      W123 280CE
                      W126 500SEC
                      W220 500L

'Mercedes Benz...The Best or Nothing'

Comment

Revin cu precizarea ca s-au rezolvat lucrurile !
                        Azi 17.01.2012 s-a ridicat coletul de catre mine de la Fan curier !

Am primit piesele stabilite telefonic, cu vinzatorul !
                        Consider ca s-a rezolvat pina la urma, in mod corect tranzactia ( din punctul meu de vedere )!

O seara buna !

Comment

De vanzare in continuare farurile sh si triplele noi unii spun ca ar fi originale altii spun ca nu

Comment

Nu mai este nici o piesa, s a vandut tot a venit doktorul si a luat tot si a mai spus ca triplele de cobra care au fost refuzate de Levi sunt originale, in concluzie pacat ca m a facut sa primesc coletu inapoi si sa i returnez banii si sa pierd timp si 90 de lei.... se pote inchide Multumesc

Comment

Working...
                            X
                            Logan | Dacia Logan |Anulare DPF