Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Parcpieseauto.ro - piese si consumabile MB la preturi fara concurenta

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Avem piese de calitate la cele mai bune preturi nimeni nu va da preturi bune ca noi
    Va dorim un an nou fericit cu sanatate maxima si toate cele bune si bafta

Comment

A2108301018, set filtre (2) habitaclu?
      M-ar interesa producatori si preturi.
      Si inca o intrebare: contul meu de pe site-ul tau vede preturile cu discount sau pe cele normale? Cat costa livrarea prin curier sau care e valoarea minima a comenzii pentru a avea transport free?
      Danke!

Edit: gata, m-am lamurit cu livrarea, am citit pe site. Deci e moca

2. Livrare personala GRATUIT in BUCURESTI – Aceasta modalitate de livrare este valabila doar pentru zona Bucuresti (Sector 1) , pentru orarul de lucru 09:00-18:00 Luni – Vineri, doar pentru coletele ce nu depasesc 20 kg sau dimensiunea de 50x50x100 cm . Produsele dvs. vor fi livrate de catre unul din agentii nostri la o adresa furnizata anterior, in momentul finalizarii comenzii.
      Last edited by cutaresku; 01-03-2015, 17:23 PM.
      https://www.clubmercedes.ro/forum/hai-sa-ne-prezentam/912676-regulament

Comment

Si inca o intrebare: contul meu de pe site-ul tau vede preturile cu discount sau pe cele normale? Cat costa livrarea prin curier sau care e valoarea minima a comenzii pentru a avea transport free?
        Danke!

BOSCH-45
        MULLER-45
        CORTECO-45
        MANN-50
        KNECHT-50

Bite!

Comment

Prețul este per bucată sau per set?

https://www.clubmercedes.ro/forum/ha...676-regulament

Pentru functionarea corespunzatoare a conturilor si pentru evitarea blocarii acestora, va rugam sa NU mai folositi adrese de email yahoo.
          Va rugam sa le schimbati din User Settings.

Comment

Salut!

Pentru Mercedes W123 (123.220), an 1983, 109CP, 80KW, motor M102.920, 1988CMC, WDB12322010155214 am nevoie de un set placute frana fata. Discurile fata sunt ventilate, nu stiu daca placutele sunt diferite de cele pentru discuri pline.

Pentru Kia Sportage, an 2005, 4x4, diesel, 83KW, 1991CMC, kneje55155k059660 am nevoie de filtru ulei, ulei motor pentru schimb, filtru habitaclu.

Multumesc!

Comment

Originally posted by Zeus View Post
              Prețul este per bucată sau per set?
              Stiu ca e prea ieftin si de asta intrebati daca e set sau bucata
              Deci pretul e pe set cu 2 bucati !

Asta e o alta demonstrare ca nimeni nu are pret mai ieftin ca noi !!!

Si piesele sunt originale !!! NU AVEM PIESE CONTRAFACUTE DIN TURCIA !!!

Bafta

Comment

Set filtre A Klass

Buna ,

Am achizitionat de aici setul de filtre MANN pentru A klass 170cdi ,an 99 , si sunt ok.

Acum am nevoie de pivot pentru dreapta fata ( a inceput sa bata ) ,daca poate recomanda cineva un producator ??? Eu m-am gandit la Lemforder....Astept un pret pentru Lemforder si eventual variante calitativ corespunzatoare.
                Multumesc.

Comment

Salut,

Ti-am lasat pm, dar nu am primit inca un raspuns de la tine. Probabil ca nu ti-a ajuns.Iti scriu si aici :

Ma intereseaza un pret pentru :

Si pentru aceste semnalizatoare albe cod : 202 820 1621 U

Multumesc.
                  Doua stele si alerg dupa ele...Steluta & Stelut
                  https://w124-coupe.com

Comment

Originally posted by OmBun View Post
                    Danke!

BOSCH-45
                    MULLER-45
                    CORTECO-45
                    MANN-50
                    KNECHT-50

Bite!
                    Bun, trimite-mi si mie, cand are omul tau timp sau drum, filtrele MANN (ai adresa mea pe contul cu care m-am inregistrat pe site-ul tau; daca n-o vezi, spune-mi si iti dau PM).
                    Multzam!
                    PS: studiez inca buba cu becurile si revin.

Comment

Originally posted by cosfru View Post
                      Salut,

Ti-am lasat pm, dar nu am primit inca un raspuns de la tine. Probabil ca nu ti-a ajuns.Iti scriu si aici :

Ma intereseaza un pret pentru :

Si pentru aceste semnalizatoare albe cod : 202 820 1621 U

Multumesc.
                      Semnalizatoare 30 lei ambele

Referitor le geam daca ai la 880 cu tot cu montare e parfum si sa dai acolo so o bere ..... Bafta

Comment

Originally posted by OmBun View Post
                        Semnalizatoare 30 lei ambele

Referitor le geam daca ai la 880 cu tot cu montare e parfum si sa dai acolo so o bere ..... Bafta
                        Salut,

Tinem legatura atunci cu semnalizatoarele!
                        Referitor la luneta, daca reprezentantul Pilkington Romania m-a mintit la telefon atunci este minciuna lui si nu a mea. Pana acum luneta am gasit-o doar pe original 500 euro fara TVA.Codul pe care l-am introdus la tine pe site inainte de a te contacta personal a fost acela al lor :5330BGNCK
                        Iti multumesc tare mult!
                        Doua stele si alerg dupa ele...Steluta & Stelut
                        https://w124-coupe.com

Comment

Originally posted by cutaresku View Post
                          Bun, trimite-mi si mie, cand are omul tau timp sau drum, filtrele MANN (ai adresa mea pe contul cu care m-am inregistrat pe site-ul tau; daca n-o vezi, spune-mi si iti dau PM).
                          Multzam!
                          PS: studiez inca buba cu becurile si revin.
                          Mister moderator uite ce te asteapta la mine

Un an nou minunat si bafta .....

Next ..... cine vrea sa fie urmatorul client fericit .....
                          Attached Files
                          Last edited by OmBun; 01-07-2015, 00:26 AM.

Comment

Mare boier, astept sa ma sune tovarashu'.
                            Meantime, data fiind experienta neplacuta de azi dimineata si faptul ca inca sunt in cercetari, zi-mi, te rog, la ce cashcaval mi-ai aduce un electromotor, cod A0051511301 (mai verifica totusi si tu: WDB2100061B350379). Stii vreun atelier/service de reconditionare?
                            Hvala!

Comment

Originally posted by cutaresku View Post
                              Mare boier, astept sa ma sune tovarashu'.
                              Meantime, data fiind experienta neplacuta de azi dimineata si faptul ca inca sunt in cercetari, zi-mi, te rog, la ce cashcaval mi-ai aduce un electromotor, cod A0051511301 (mai verifica totusi si tu: WDB2100061B350379). Stii vreun atelier/service de reconditionare?
                              Hvala!

Datacard for vehicle identification number: WDB2100061B350379

Engine number ... 611961 30 363233 Front axle 1 ....
                              Sales des. ...... E 220 CDI Radio unit no. .. BE310012853297 12114
                              Order number .... 0 1 567 10089 Rear axle 1 .....
                              Production order Rear axle 2 .....
                              Transmission .... 716640 01 244823 Cab ............. 00000
                              Vehicle title no. Platform ........
                              Power take-off .. VIN .............
                              Front tire 1 .... Trailer hitch ...
                              Front tire 2 .... Steering ........
                              Rear tire 1 ..... Equipment ....... 058A
                              Rear tire 2 ..... Paint/code 1 .... 904U
                              Order number 1 .. Paint/code 2 ....
                              Rims ............ Paint/code 3 ....
                              Lamps ........... HELLA Paint/code 4 ....
                              Windshield wipers Paint/code 5 ....
                              Order number 2 .. Door lock .......
                              Speed. corr. .... Steering lock ...
                              Transmission lock
                              Tank lock .......
                              Delivery date ... 8 010323

SA code:

026 DISCONTINUATION OF SPARE KEY
                              050A FABRIC CLASSIC
                              058A FABRIC, ORION GRAY MEDIUM
                              205 OWNERS MANUAL AND SERVICE RECORD - ENGLISH
                              213 PARAMETER STEERING
                              481 UNDERSHIELDS
                              551 ANTI-THEFT/ANTI-BREAK-IN WARNING SYSTEM
                              581 AUTOMATIC CLIMATE CONTROL
                              592 ALL-ROUND WD-GREEN GLASS,HEATED REAR WINDOW-VSG
                              600 HEADLAMPS - CLEANING EQUIPMENT
                              612 HEADLAMP-XENON R.H.TRAFFIC
                              673 HIGH-CAPACITY BATTERY
                              801 AEJ 00/1 R 170 AEJ 99/2
                              882 INTERIOR SAFEGUARD
                              884 TRUNK LID ADDITIONAL LOCKING MECHANISM (HZS)
                              904U MIDNIGHT BLUE
                              984 COC DOC., DELETION OF VEHICLE REGISTRATION DOC.

A0051511301 e corect !

Nema na cemu !

Comment

Primit filtrul, client multumit, recomand!

Comment

Working...
                                X
                                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF