Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Grila W124

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Grila W124

Salutare. DONEZ grila capota ptr W124. Este in stare buna, fara urechi rupte sau crapaturi. Eu am cumparat-o ca fiind prezentata de vanzator ptr W201. Intrucat nu-mi este de folos, o DONEZ celor ce au nevoie. Predarea se face personal in Bucuresti sau trimit in alta localitate ,dar contravaloarea transportului este suportata de beneficiar. Voi revenii cat de curand cu poze.

Salut, sunt interesat si vreau sa vad o poza! Multumesc.

Comment

Originally posted by Codytz View Post
      Salut, sunt interesat si vreau sa vad o poza! Multumesc.
      Salut. Momentan este rezervata ptr colegul Eugen. Pastram ordinea sosirii. Stima

Comment

Originally posted by marcos_E420 View Post
        Salutare. DONEZ grila capota ptr W124. Este in stare buna, fara urechi rupte sau crapaturi. Eu am cumparat-o ca fiind prezentata de vanzator ptr W201. Intrucat nu-mi este de folos, o DONEZ celor ce au nevoie. Predarea se face personal in Bucuresti sau trimit in alta localitate ,dar contravaloarea transportului este suportata de beneficiar. Voi revenii cat de curand cu poze.
        Salut,
        În ordinea postării bineinţeles, dacă este pentru modelul de w 124 cu facelift mă interesează şi pe mine.
        Multumesc (sunt din Bucureşti )

Comment

Din cate stiu Eugen este pe drum catre colegul Marcos, daca nu s-au si intalnit deja...

Deci... s-o foloseasca cu placere.

Comment

Asa este. Grila este in posesia lui Eugen. S-o foloseasca cu placere.
            Se poate inchide.

Comment

Working...
            Logan | Dacia Logan |Anulare DPF