Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Dezmembrez w124 E420 1994

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Salut te rog sa imi spui un pret pt urmatoarele : Usa fata stanga-dreapta, spoiler fara-spate. Ms frumos

Comment

Prin curtea ta nu gasim ornamentul din bara fata ,cel ce mascheaza carligul de remorcare,modelul grila.Si un pret te rog.Multumesc.
      CJ-20-AMN.

Comment

Originally posted by pintea paul View Post
        Prin curtea ta nu gasim ornamentul din bara fata ,cel ce mascheaza carligul de remorcare,modelul grila.Si un pret te rog.Multumesc.
        Am ornamentul impecabil,suna-ma sa vorbim nu stiu cat sa cer pe el!

Originally posted by Fabyo View Post
        Salut te rog sa imi spui un pret pt urmatoarele : Usa fata stanga-dreapta, spoiler fara-spate. Ms frumos
        Usile costa 100 ron bucata ,bara fata am vandut-o o mai am doar pe cea de pe spate care costa 300 ron!
        Last edited by Luxian; 12-08-2011, 17:41 PM.

Comment

Incredibil puteam sa jur ca despre ea e vb.ieri dupa ce ai pus anuntul am sunat proprietarul si mi a spus ca o are ca i trebuie clapeta si nu stiu ce sensor.....o dadea cu 2500euro chiar si mai jos....PACAT dar ca sa fie facuta trebuiau bagati fix 500e.bafta gorila la tocat

Comment

Originally posted by claudio View Post
            Incredibil puteam sa jur ca despre ea e vb.ieri dupa ce ai pus anuntul am sunat proprietarul si mi a spus ca o are ca i trebuie clapeta si nu stiu ce sensor.....o dadea cu 2500euro chiar si mai jos....PACAT dar ca sa fie facuta trebuiau bagati fix 500e.bafta gorila la tocat
            Masina nu are nimik avea niste sigurante arse si mufa de la aprindere coxata,dar banuiesc ca nu asta e obiectul de discutie pe topic,multumesc!

Comment

cat vrei pe caroserie???

Comment

Mi-au sosit etrierele fata.
                Multumesc Gorilrulz.
                Pret bun si calitate buna!
                Recomand.

Comment

Originally posted by ordadan View Post
                  Mi-au sosit etrierele fata.
                  Multumesc Gorilrulz.
                  Pret bun si calitate buna!
                  Recomand.
                  Cu placere,daca mai ai nevoie nu ezita sa ma suni!

Comment

Salut!
                    Poti sa imi dai un pret pentru stopuri? Sunt intregi?
                    Multumesc!

Comment

Originally posted by visulav View Post
                      Salut!
                      Poti sa imi dai un pret pentru stopuri? Sunt intregi?
                      Multumesc!
                      Stopurile costa 150 bucata cu becuri socluri etc. sunt cumparate de la reprezentanta de noi si au sigla Hella pe ele!

Comment

imi poti comunica ce cutie are pe ea ?codul si daca este in stare buna si pret ?

Comment

Originally posted by visan View Post
                          imi poti comunica ce cutie are pe ea ?codul si daca este in stare buna si pret ?
                          Nu stiu ce cod are si schimba treptele tarziu probabil e de la cablu,dar cupleaza perfect si trage nu patineaza! Cand o dau jos ma uit si iti comunic
                          !

Comment

Salutam!
                            Va rog un pret pentru panoul spate(cel de sub luneta), daca e pe negru. Multumesc!
                            Attached Files
                            Fiecare om pe care il intalnesc in drumul meu imi este superior prin ceva.De aceea incerc sa invat cate ceva pe langa fiecare.(Sigmund Freud)

Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit!

Comment

Originally posted by tumar View Post
                              Salutam!
                              Va rog un pret pentru panoul spate(cel de sub luneta), daca e pe negru. Multumesc!
                              Il am in perfecta stare si costa 100 ron,este exact ca in foto a ta!

Comment

Masina are suspensie hidraulica??

Comment

Working...
                                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF