Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Dezmembrez Mercedes c180 w202

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by Zeus View Post
    Senzori de parcare W210 facelift?
    Nu este imi pare rau

Comment

• Dezmembrari w202..5 bucati

C180 3 BUC
      C220 1 BUC
      C240 V6 1 BUC
      Toate sunt in stare foarte buna Functionaleee...maine revin cu poze la ultimele doua aduse..
      an fabricatie 1994-2000

Comment

• O bara fata de w202 din 1993 pentru varianta classic...vreau si eu un pret si niste poze.

Comment

• Originally posted by ediskan89 View Post
          O bara fata de w202 din 1993 pentru varianta classic...vreau si eu un pret si niste poze.
          pret 400lei..si poze daca esti interesat iti dau maine seara..sau iti pot trimite pe mail in cursu zilei..imi dai un sms pe nr meu cu mailu si iti trimit poze cu ea..0761533456 sau 0730645702.am bara si classic si facelift.facelift este 600ron

Comment

• Majuscule, nu uita!

https://www.clubmercedes.ro/forum/ha...676-regulament

Pentru functionarea corespunzatoare a conturilor si pentru evitarea blocarii acestora, va rugam sa NU mai folositi adrese de email yahoo.
            Va rugam sa le schimbati din User Settings.

Comment

• Originally posted by Zeus View Post
              Majuscule, nu uita!
              Am inteles.Ms

Comment

• Un volan in stare buna si cu airbag-ul cu emblema cromata gasim? Eventual si-o poza? Si regulatorul motorasului de la aeroterma. Are codul A 2028207310 si este BEHR.
                Last edited by florineasca; 01-23-2013, 21:39 PM.

Comment

• Originally posted by florineasca View Post
                  Un volan in stare buna si cu airbag-ul cu emblema cromata gasim? Eventual si-o poza? Si regulatorul motorasului de la aeroterma. Are codul A 2028207310 si este BEHR.
                  Te salut.da-mi maine un telefon dupa ora 10.Te ajut cu mare placere.o seara buna.0761533456 sau 0730645702..ym:dezmembrari_999

Comment

Working...
                  Logan | Dacia Logan |Anulare DPF