Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

CUMPAR diverse ptr w124

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• CUMPAR diverse ptr w124

Dupa cum scrie si in titlu, caut ceva piese diverse pt un w124 200d

mai exact, formez o lista sa fie mai usor de urmarit:

-capota facelift cu tot cu grila, mecanism deschidere, yala, preferabil si cu balamale
    -stopuri bicolore, rosu+fumuriu stg+dr
    -portbagaj spate facelift, sau normal, cu tot cu ornamentul de plastic
    -bara spate facelift, sau doar ornamentul nichelat

neaparat in stare impecabila, fara rugina, indoituri, etc etc etc

-interior complet compus din: bord complet, consola centrala completa, mocheta, fete de portiere, chedere, ornamente plastic stalpi, praguri, eventual si plafon, butoane, grile aerisire, etc etc etc, mai precis tot in afara de scaune.

OBLIGATORIU TOT NEGRU (fetele la portiere pot fi si bicolore, cu "miezul" din alt material, ma descurc eu sa le imbrac in negru ulterior, dar restul musai negru) evident si interiorul in stare cat mai aproape de impecabil

ceasuri bord ptr 200d complet functionale

eventual pentru fete de usi cumpar usile intregi, complet echipate numai daca nu sunt atinse de rugina deloc, ca mi-ar trebui si portierele.

ma gasiti aici prin mesaj privat, sau pe mess la adanconst@yahoo.com mai mult seara dupa orele 21

multumesc anticipat!
    forumist tacut

Bara spate pentru facelift

Salut! Am eu o bara spate de w124 facelift cu ornament nichelat. Pretul este 300lei negociabil. Pt mai multe informatii contactati-ma la nr 0733681472.

Comment

Originally posted by pui de drac View Post
      Dupa cum scrie si in titlu, caut ceva piese diverse pt un w124 200d

mai exact, formez o lista sa fie mai usor de urmarit:

-capota facelift cu tot cu grila, mecanism deschidere, yala, preferabil si cu balamale
      -stopuri bicolore, rosu+fumuriu stg+dr
      -portbagaj spate facelift, sau normal, cu tot cu ornamentul de plastic
      -bara spate facelift, sau doar ornamentul nichelat

neaparat in stare impecabila, fara rugina, indoituri, etc etc etc

-interior complet compus din: bord complet, consola centrala completa, mocheta, fete de portiere, chedere, ornamente plastic stalpi, praguri, eventual si plafon, butoane, grile aerisire, etc etc etc, mai precis tot in afara de scaune.

OBLIGATORIU TOT NEGRU (fetele la portiere pot fi si bicolore, cu "miezul" din alt material, ma descurc eu sa le imbrac in negru ulterior, dar restul musai negru) evident si interiorul in stare cat mai aproape de impecabil

ceasuri bord ptr 200d complet functionale

eventual pentru fete de usi cumpar usile intregi, complet echipate numai daca nu sunt atinse de rugina deloc, ca mi-ar trebui si portierele.

ma gasiti aici prin mesaj privat, sau pe mess la adanconst@yahoo.com mai mult seara dupa orele 21

multumesc anticipat!
      Am tot ce iti trebuie , 0722171330!

Comment

ok,multumesc frumos, sunteti foarte prompti, doar ca in etapa asta a cumparatului, apare si momentul in care ar trebui sa vad marfa. e usor de vorbit la telefon, dar din iasi pana in bucuresti sau oltenita, e ceva distanta. in prima faza as avea nevoie de ceva poze la cele cerute ca sa va sun pe fiecare in parte,nu? ca asa de discutat la telefon... putem discuta, dar vorba aia, o poza face cat 1000 de cuvinte
        forumist tacut

Comment

momentan am gasit cate ceva din ce imi trebuie pe langa mine pe-aici prin iasi, in functie de ce adun, fac update la lista de piese.
          forumist tacut

Comment

ok, avand in vedere ofertele care nu s-au concretizat, ma vad nevoit sa dau up la anunt cu urmatoarele modificari:

1:
            cumpar interior negru COMPLET (din cate observ, complet negru nu gasesc decat piele.. atunci piele sa fie) asta inseamna bord, consola, mocheta, chedere, tapiesrie stalpi, plastice, ornamente, butoanele, oglinda interioara, etc etc etc, toate maruntisurile posibile (mai putin scaunele si volanul si nuca de la schimbator, astea nu tin neaparat sa le iau)

de mentionat ca interiorul meu este din piele visinie, prin urmare sunt nevoit sa schimb TOT

tot de mentionat e ca m-ar pasiona si daca ar avea geamuri electrice, oglinzi electrice

2:
            elemente de caroserie exterioare: aripi fata, capota fata, capota portbagaj, portiere complete toate 4 si ornamentul nichelat ce vine pe bara din spate, sticle faruri stg+dr, masca radiator, oglinzi exterioare, toate model dinainte de facelift

de mentionat ca as prefera sa fie in vopseaua originala, sau macar sa nu fi fost chituite daca au fost revopsite.

in stilul asta cred ca imi trebuie o masina completa
            forumist tacut

Comment

am reusit sa gasesc o mare parte din piese la cineva, postez ce mai caut in continuare:

-fete de portiere fata-spate negre / piele negru pt geamuri electrice+cotiere+ornamente,buzunare etc (nu ma intereseaza starea lemnului pe ele)
              -macarale fata-spate ptr geamuri electrice
              -ornament lemn consola centrala complet cu butoane pentru geamuri, oglinzi, eventual si ptr incalzire scaune daca are (nu conteaza prea mult starea lemnului, mai mult butoanele sa fie ok)
              -maneta semnalizare/stergator/claxon (masina e din 88 daca are vreo importanta) impecabila
              -bloc lumini + ornamentul de plastic negru impecabile
              -ornamentul de plastic negru din dreptul contactului impecabil
              -oglinda sofer electrica, incalzita, etc. (poate fi si doar mecanismul interior) cu tot cu ornamentul din piele interor
              -aripi fata stg+dr impecabile
              -cheder portbagaj + plasticul ce vine deasupra yalei in stare foarte buna
              -ceasuri de 250 D (parca astea au ceasul mic si turometrul deasupra) in stare foarte buna complet functionale, la mine dau cu virgula la km si e crapat geamul
              -plafoniera spate tot impecabila
              -un set complet de yale+contact+cheie pentru un 200D din 88, am inteles ca nu se potriveste contactul de benzina pe diesel
              -2 capacele patrate pentru praguri la locurile unde se monteaza cricul
              -cutie/jaluzea sub cotiera in stare foarte buna cu negru pe laterale
              -"capac" airbag pasager tot pe negru

in mare, cred ca astea ar fi cam toate ptr ca lista sa fie completa.

multumesc anticipat!
              forumist tacut

Comment

up!!! mai caut si trapa, mai precis mecanismul de trapa care culiseaza si sufa cu tot cu camasa, dar poate fi si trapa completa.
                forumist tacut

Comment

in cazul in care mai citeste cineva topicul asta al meu, desi ma indoi

update

am gasit o parte din piese prin marea amabilitate a lui gorilrulz, tin sa-i multumesc pe aceasta cale pentru modul in care m-a servit, este un om, cum s-ar zice, jos palaria

raman de actualitate cele din lista de mai jos, daca are cineva, il rog sa ma contacteze

-fete de portiere fata-spate negre / piele negru pt geamuri electrice+cotiere+ornamente,buzunare, "rama" care urca pe conturul geamurilor si imbraca portiera, etc (nu ma intereseaza starea lemnului pe ele)

-macarale fata-spate ptr geamuri electrice

-butoanele pentru consola centrala, varianta cu geamuri electrice, ma intereseaza butonul pentru oglinzi, si butonul cel mic-mic dintre cele de geamuri pe partea soferului, cred ca e pentru blocare geamuri spate

-maneta semnalizare/stergator (masina e din 88 daca are vreo importanta) impecabila

-bloc lumini + ornamentul de plastic negru impecabile

-oglinda sofer electrica, incalzita, etc. (poate fi si doar mecanismul interior) cu tot cu ornamentul din piele interor care nu trebuie sa aiba gaura in el, evident

-aripi fata stg+dr impecabile

-cheder portbagaj + plasticul ce vine deasupra yalei in stare foarte buna

-ceasuri de 250 D (parca astea au ceasul mic si turometrul deasupra) in stare foarte buna complet functionale, la mine dau cu virgula la km si e crapat geamul

-un set complet de yale+contact+cheie pentru un 200D din 88, am inteles ca nu se potriveste contactul de benzina pe diesel

-cutie/jaluzea sub cotiera in stare foarte buna cu negru pe laterale

-"capac" airbag pasager tot pe negru
                  forumist tacut

Comment

Nu are gorilutz tot ce iti trebuie?stiu ca luase de curand un E420 w124,cred ca are ala tot ce vrei,cumparo cu totul...glumeam

Comment

mai, n-are chiar tot tot dar a fost foarte dragut sa ma ajute cu ce ma durea mai tare si mai urgent
                      forumist tacut

Comment

Vezi si aici de piese,am vazut ca vanzatorul are preturi bune,ma bucur ca mai exista oameni care investesc in 124,eu pe strazi am inceput sa vad din ce in ce mai multe(124) dar numai rable din pacate

Comment

Din lista ta am asa :

Interior complet negru textil (scaun sofer ros la spatar desigur) , scaun sofer cu cotiera .. fetele de usi spate au gauri pt geam manual. Nu cred ca te intereseaza dar ti-am zis oricum "poate poate".

Am si butonul cel mic din cate imi amintesc si cel de oglinda (doar pt partea dreapta oglinda electrica)

Blocul de lumini este perfect functional (ornamentul de plastic nu este rupt , ma refer la cel mare dreptunghiular).

Aripa de dreapta este foarte buna din cate imi amintesc , cea de stanga are un inceput de ruginire sub semnal deci iese din discutie banuiesc.

Cheder de portbagaj + plastic cred ca sunt ok adica nerupte

Am si cutia cu jaluzeaua de lemn , eventual o sai fac niste poze sa vezi daca te coafeaza sau nu

Bordul de pe masina pe care o am la piese are si ea airbag pasager insa habar nu am cum se scoate

Nr meu este 0726230874 , daca vrei sa ma suni pt orice detaliu.

Comment

@ sorin : salut, multumesc frumos, da, am de investit o caruta de bani in masina... asta e, am preferat sa iau una mai rabla (ceva mai ieftina) dar s-o aranjez dupa gustul meu, e dureros de scump si greu s-o fac TOATA din bucati, dar asta e..pana acum am bagat cam 1500 de euro numai pe piese

unde ai vazut tu 124 rable ptr ca la locatia ta vad scris paris

@sile, multumesc, ai pm.

voi face si un topic la prezentare cu masina mea, dar sa gasesc ceva timp liber si aparatul foto la indemana, poate intre sarbatori
                            forumist tacut

Comment

Sunt din Ploiesti,si iernile mi le petrec in tara

Comment

Working...
                              X
                              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF