Salutate .
M-a rugat sun prieten sa-l ajut sa isi vanda niste piese de pe un C-class din 96-97 C180 92 kw . Principalele piese ar fi urmatoarele :
1.Interior negru (model in una din poze)se da complet : scaune fata, bancheta spate,fete usi fata + spate , model elegance cu geamuri electrice - 200 euro negociabil.
2.Plafon alb impecabil - pret negociabil
3.Usi fata + Spate + Capota portbagaj
4.Interior mocheta portbagaj stanga+dreapta+pres roata rezerva
5.Set boxe usi fata + spate + cele din spate la tetiere - 290 lei
6.Centuri siguranta fata + spate
7.Motor + cutie - are in jur de 70-80 de mii / se da pe garantie 6 luni
Piesele de dau cum sunt descrise mai sus complete (nu se dau ornamentele de pe usi separat sau geamurile , doar un scaun , buton , etc) Cele care au preturi sunt negociabile la celelalte cum am preturi am sa le trec aici .
Contact
Tel : 0747.116.187 - Stefan
E-mail : seat.suceava@yahoo.com
Mess : seat.suceava
M-a rugat sun prieten sa-l ajut sa isi vanda niste piese de pe un C-class din 96-97 C180 92 kw . Principalele piese ar fi urmatoarele :
1.Interior negru (model in una din poze)se da complet : scaune fata, bancheta spate,fete usi fata + spate , model elegance cu geamuri electrice - 200 euro negociabil.
2.Plafon alb impecabil - pret negociabil
3.Usi fata + Spate + Capota portbagaj
4.Interior mocheta portbagaj stanga+dreapta+pres roata rezerva
5.Set boxe usi fata + spate + cele din spate la tetiere - 290 lei
6.Centuri siguranta fata + spate
7.Motor + cutie - are in jur de 70-80 de mii / se da pe garantie 6 luni
Piesele de dau cum sunt descrise mai sus complete (nu se dau ornamentele de pe usi separat sau geamurile , doar un scaun , buton , etc) Cele care au preturi sunt negociabile la celelalte cum am preturi am sa le trec aici .
Contact
Tel : 0747.116.187 - Stefan
E-mail : seat.suceava@yahoo.com
Mess : seat.suceava
Comment