Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Piese, consumabile si ulei pentru Mercedes

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Salut!
    Sunt interesat de oglinda dreapta (modelul fara motorasul de pliere). pentru c200, w203, an fabricatie 2004 (ultimul facelift pana sa apara w204)
    Daca se poate sa-mi spui pretul pentru "miez" si respectiv carcasa.
    P.S: Se poate cumpara piesa din interiorul oglinzii fara motorasul de reglare a geamului?
    Merci!

Comment

Salut, eu ti-am trimis o cerere pentru o oferta la adresa ailie@centrocar.ro Daca ma bagi in seama ar fi ceva banuti in vanzarea aia. Uite ca ti-am retrimis-o acum pe dresa noua de mai sus. Daca ti se pare ceva greu de ofertat macar te rog sa ma anunti ca sa stiu sa te las in pace.
      Merci

P.S. minunat ar fi daca ai putea sa-mi dai si producatorul a fiecare piesa ofertata. Nu vreau neaparat original.
      Multumesc

Comment

@ ValentinS: salut; in cazul oglinzilor laterale, variantele "disponibile" ca sa zic asa sunt
        - oglinda completa
        - doar geamul de oglinda
        - doar carcasa (capacul)
        - corpul de oglinda + geam

- acel miez despre care vorbesti nu il poti gasi decat la dezmembrari, cred

- in cazul oglinzii de pe masina ta, gasesc mai multe variante; mi-ar prinde bine VIN-ul masinii ca sa stiu care e cea corecta

merci

@ vladic: salut, am primit mail-ul; maine o sa iti raspund la el, nu e nimic greu de ofertat, cel mai greu e sa pui o diagnoza corecta la un defect, ca sa nu inlocuiesti juma' de masina
        merci
        Piese auto pentru Mercedes. Uleiuri MOTUL.
        adi@europeanparts.ro
        0726.772.083

Comment

Doresc un pret ptr. sita (fitting feed) in care intra turul de benzina si care intra in rampa de presiune, cod A 000 074 60 86, ptr motor M111 940, an 1992, VIN WDB1240401B863749,

Comment

salut Romulus
            e 30 lei, originala MB, se aduce pe comanda in 5 zile

merci
            Adi
            adi@europeanparts.ro
            0726.772.083

Comment

@ vladic : salut, ti-am trimis un mail
              @ ValentinS : nu ma uita cu VIN-ul masinii

merci
              adi@europeanparts.ro
              0726.772.083

Comment

Originally posted by adispan View Post
                @ ValentinS: salut; in cazul oglinzilor laterale, variantele "disponibile" ca sa zic asa sunt
                - oglinda completa
                - doar geamul de oglinda
                - doar carcasa (capacul)
                - corpul de oglinda + geam

- acel miez despre care vorbesti nu il poti gasi decat la dezmembrari, cred

- in cazul oglinzii de pe masina ta, gasesc mai multe variante; mi-ar prinde bine VIN-ul masinii ca sa stiu care e cea corecta

merci

@ vladic: salut, am primit mail-ul; maine o sa iti raspund la el, nu e nimic greu de ofertat, cel mai greu e sa pui o diagnoza corecta la un defect, ca sa nu inlocuiesti juma' de masina
                merci
                Acum am ajuns acasa . O sa-ti trimit VIN-ul masinii negresit.

Comment

Originally posted by ValentinS View Post
                  Acum am ajuns acasa . O sa-ti trimit VIN-ul masinii negresit.
                  WDB2030071A681102
                  Merci!

Comment

Receptionat
                    Maine o sa primesc raspunsurile de la furnizori, si revin
                    adi@europeanparts.ro
                    0726.772.083

Comment

inca nu ai primit raspunsurile?

Comment

Le-am primit, insa am asteptat de la furnizor reofertarea si pe motorasul de reglare a pozitiei oglinzii, ca am vazut ca pe original se poate livra doar acesta. Asa ca avem asa:
                        - oglinda drt completa aftermarket, FARA capac = 340 ron
                        - capac original, vopsit Brilliant Silver Metalic = 500 ron (o fi avand si ceva diamante pe el, nu inteleg de ce e asa scump)
                        - semnal oglinda aftermarket = 110 ron
                        - geam oglinda aftermarket = 142 ron
                        - motoras reglare pozitie geam oglinda, original = 350 ron
                        Piesele aftermarket se pot livra in 12-24 ore, sunt in stoc in Bucuresti.

Merci
                        Adi
                        adi@europeanparts.ro
                        0726.772.083

Comment

salut.
                          te sun maine pe mobilul din semnatura. este ok?

Comment

E perfect, insa nu intre 12 si 13.30 te rog.
                            Merci.
                            Last edited by cutaresku; 08-19-2014, 09:15 AM.
                            adi@europeanparts.ro
                            0726.772.083

Comment

Nu uitati de magazinasul nostru, daca aveti nevoie de ceva. Acum putem identifica piesele rapid, si va putem raspunde la fel de rapid.
                              adi@europeanparts.ro
                              0726.772.083

Comment

Promotie filtru ulei Knecht pentru C/E Klasse, fabricate dupa 2001, diesel: 22,5 ron. Se potriveste de asemenea si la Sprinter si Vito fabricate dupa anul 2000.
                                Termen valabilitate: 23-27 aprilie.

Pentru confirmare as avea nevoie de VIN-ul masinii, ca sa fac echivalenta intre codul OE si codul Knecht.

Multumesc
                                adi@europeanparts.ro
                                0726.772.083

Comment

Working...
                                X
                                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF