Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Vand W 124 pt. piese

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Vand W 124 pt. piese

Salutare m-am hotarit si pun la vinzare MB.ul w124 din 1989 2000 benzina ,cu gpl ,masina afost luata anul trecut cu mare drag si m-am apucat de reparat la dinsa, dar trebuie sa ma opresc. Sincer imi pare fff. rau de ea dar nu mai am rabdare. Masina se vinde probabil pt piese sau poate are cineva rabdarea necesara sa-o aduca la linia de plutire (se vinde intreaga nu pe bucati). La masina trebuie refacut motorul, eu am pus alt motor la ea de 2300 acelasi tip dar.... nu are acte ,si nici nu-mi place cum se aude, adica munca degeaba. Asa ca daca se incumete cineva sa continue munca este binevenit. Pretul masinii este de 3000 de lei fix. Tel :0765003872. Apropo, masina are itp valabil pina in mai anul asta, asigurare nu mai are. Are carte si talon .
    Attached Files
    Last edited by Carmine; 04-24-2011, 23:02 PM.

Vindut multumesc pt gazduire

Comment

Working...
    Logan | Dacia Logan |Anulare DPF