Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Vand piese mercedes import germania - ebay

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Salut, daca inteleg bine tu aduci produsul la pretul de pe site+transportul.
    Comisionul tau cat este per produs?
    Stima!
    1994...Mercedes Benz...w202, c180
    Dragoste la prima vedere...

http://www.clubmercedes.ro/w202-merc...2.html?t=10022

Comment

Originally posted by sauron View Post
      Salut, daca inteleg bine tu aduci produsul la pretul de pe site+transportul.
      Comisionul tau cat este per produs?
      Stima!
      depinde de produs. daca imi ceri ceva scump de tot solicit avans ca altfel risc sa raman cu el pe cap , eu trebuie sa platesc in momentul cumpararii cu cardul meu si apoi sa astept sa vina.

pretul produs = pret vanzator ebay + transport in romania + transport la client acasa in romania daca e cazul + comision minim 10 lei sau 5% din pretul produsului.

tepe pe ebay nu se pot lua deoarece iau doar de la vanzatori verificati cu mii de vanzari la activ si doar prin paypal . asa imi asum eu riscul in cazul in care nu trimite produsul voi primi in aprox o luna banii de la paypal. Am mai patit si se plateste.
      +40758148228 whats app active

Proud owner of Lady Blue W140.

Comment

Buna seara!
        @white8snow
        Eu vorbeam de carcasa de cheie nu de husa.
        Dar nu-i nici o problema, am sa rezolv problema aici loco pentru ca am gasit la dezmembrari o cheie aproape noua.
        Merci mult.

Comment

imi poti da un id de messenger sa vb ?

Comment

Originally posted by Mafioto View Post
            imi poti da un id de messenger sa vb ?
            da clic pe Y ala mare rosu de sub numele meu .
            numele este is id in acelasi timp

Comment

Salut.In principiu,poti aduce si altceva,pe comanda cu item number,in afara de piese auto ? Multumesc.

Comment

Salut.M-ar interesa o pereche de oglinzi cu motoras carcasa tot inafara de sticla pentru un ml w163 din 99' si un pret sa-mi spui daca gasesti.Merci si astept un semn.

Comment

Originally posted by richard59 View Post
                  Salut.In principiu,poti aduce si altceva,pe comanda cu item number,in afara de piese auto ? Multumesc.
                  da in principiu pot aduce orice produs de pe ebay din toata lumea atata timp cat vanzatoru trimite in romania si produsu este transportabil . de exemplu nu-ti pot aduce o masina ca nu se poate transporta.

Originally posted by max View Post
                  Salut.M-ar interesa o pereche de oglinzi cu motoras carcasa tot inafara de sticla pentru un ml w163 din 99' si un pret sa-mi spui daca gasesti.Merci si astept un semn.
                  pot sa-ti aduc oglinzi la modelul tau dar complete si noi cu semnalizari pe exterior si incalzite si de alea care se pliaza. doar produs nou.

second este eventual 1 bucata stanga sau dreapta
                  fara sticla nu este .

perechea asta second este pe germania la 200 euro + transport . ( vezi poza atasata )
                  Attached Files
                  Last edited by mircea600sel; 03-12-2011, 03:06 AM.

Comment

Salut.Pai dinalea imi si trebuie pliabile,incalzite etc. pentru modelul meu.Imi poti da un pret la unele noi? Merci.

Comment

Originally posted by max View Post
                      Salut.Pai dinalea imi si trebuie pliabile,incalzite etc. pentru modelul meu.Imi poti da un pret la unele noi? Merci.
                      449 lire + transport din anglia
                      oglinzi noi .
                      Attached Files

Comment

Salut. Covorase de caucic pt clk w209 originale sau after ? multumesc

Comment

Originally posted by WTZ View Post
                          Salut. Covorase de caucic pt clk w209 originale sau after ? multumesc

Original Mercedes Benz MB Fußmatten CLK-Klasse W 209 (adica presuri originale de mercedes, sunt din mocheta cu siga mercedes ,OEM )
                          pret 27 euro + transport din germania
                          undeva pana prin 50 euro tot .

Comment

Originally posted by white8snow View Post
                            item number 280584499035
                            poza mai jos .
                            asta este ceea ce cauti ?
                            pretul de ebay este 9.99 usd

sau mai este si alt model

am vazut si carcase de cheie nu huse , tu ce cauti mai exact ?
                            Carcasa din asta cu husa imi trebuie si mie la W210 CDI an 2000

Comment

da, sunt huse de w210 cu gramada. alege una si da-mi codu de produs pe mess .
                              vad ca esti din bm, nici nu mai ai de platit transport poti sa o iei personal.

Comment

Originally posted by white8snow View Post
                                da, sunt huse de w210 cu gramada. alege una si da-mi codu de produs pe mess .
                                vad ca esti din bm, nici nu mai ai de platit transport poti sa o iei personal.
                                Buna este codul mai sus mentionat de mine, pe ebay nu stiu cum se procedeaza sa caut ,mi-ar trebui o carcasa de cheie si o husa, daca poti sa pui tu niste poze si pret

Comment

Working...
                                X
                                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF