Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Vand piese, jante mercedes

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

La playerul BECKER ai si antena GPS+cabluri? Ce model este (scrie pe spate)? De pe ce Mercedes e luat?
    As fi eu interesat de el...
    https://www.clubmercedes.ro/forum/hai-sa-ne-prezentam/912676-regulament

Comment

La playerul BECKER ai si antena GPS+cabluri? Ce model este (scrie pe spate)? De pe ce Mercedes e luat?
      https://www.clubmercedes.ro/forum/hai-sa-ne-prezentam/912676-regulament

Comment

Originally posted by cutaresku View Post
        Este de pe un A Class, Becker 7820 High Speed, fabricat in 2006. Am doar aparatul si cartela cu codul sau. Antena se gaseste separat, la 45lei. Nu sunt necesare cabluri speciale, are mufa standard european care se gaseste din fabricatie pe orice Mercedes.

Comment

Originally posted by arychiu_mik View Post
          Prietene pune un anunt separat, nu peste al meu/
          Imi cer scuze cum il pot sterge ?

Comment

Este de pe un A Class, Becker 7820 High Speed, fabricat in 2006. Am doar aparatul si cartela cu codul sau. Antena se gaseste separat, la 45lei. Nu sunt necesare cabluri speciale, are mufa standard european care se gaseste din fabricatie pe orice Mercedes.
            Oglinda s-a dat, restul valabil.

Comment

Scutul de motor e de pe w168? In ce stare este ?

Multumesc.

Comment

Anunt valabil.

Comment

Anunt valabil.
                  Valabil, dar imi raspunzi la intrebare ?

Comment

Originally posted by valentint View Post
                    valabil, dar imi raspunzi la intrebare ?
                    scutul este pt w124 din 1994.

Comment

Daca nu mai imi afiseaza nimic in display-ul de temp exterioara dar e luminat, m-ar rezolva senzorul tau? In prealabil indicat temperatura foarte mare desi era sfarsit de toamna...
                      Ex 03.'93 W124 220E engine M111.960-2198cc 16V variable admission timing, 150HP, 210Nm; Bosch ABS, SRS Airbag

Comment

Originally posted by Senna View Post
                        Daca nu mai imi afiseaza nimic in display-ul de temp exterioara dar e luminat, m-ar rezolva senzorul tau? In prealabil indicat temperatura foarte mare desi era sfarsit de toamna...
                        Salut, Bogdane!
                        Ne putem intalni si facem o proba.

Comment

As putea sa masor acest senzor? Am bara data jos, el exista, si am urmarit firul pana in dreptul farului stang dupa care l-am pierdut, unde este mufa? Cred ca tre sa aiba rezistenta mare la temp mare si viceversa...
                          Ex 03.'93 W124 220E engine M111.960-2198cc 16V variable admission timing, 150HP, 210Nm; Bosch ABS, SRS Airbag

Comment

poti sa imi spui te rog .. scutul de pe ce model e dat jos, si ce cutie avea masina cu pricina ? manuala sau automata ? multumesc

Comment

Originally posted by mihaibv View Post
                              poti sa imi spui te rog .. scutul de pe ce model e dat jos, si ce cutie avea masina cu pricina ? manuala sau automata ? multumesc
                              S-a vandut.

Comment

Working...
                              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF