Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Vand jante mercedes

Collapse
This topic is closed.
X
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Vand jante mercedes

vind jante + cauciucuri mercedes. Jantele sint pe 19,pret 500 euro,0755123994
    Attached Files
    Last edited by Carmine; 11-14-2010, 08:29 AM.

Ce vinzi tu sunt jante, gentile-s de carat diverse.
    Spor la vanzare!
    https://www.clubmercedes.ro/forum/hai-sa-ne-prezentam/912676-regulament

Comment

Prima data ma gandeam ce genti are tipu` apoi dupa deschiderea subiectului am observat ...... fara cuvinte . SUCCESURI la vanzari.

Comment

Ce ET au jantele? ce anvelope au?
        Last edited by Carmine; 11-14-2010, 08:30 AM.
        https://www.clubmercedes.ro/forum/hai-sa-ne-prezentam/912676-regulament

Comment

Originally posted by vava View Post
          vind genti +cauciucuri mercedes gentile sint pe 19,pret 500 euro,0755123994
          Ai vandut masina ?

Comment

Salut se potrivesc pe w124? si care este ultimul pret? multumesc

Comment

salut,nu stiu ce et au,zi-mi unde scrie si iti spun,cred nu stiu dca se potrivesc pe 124 daca te intereseaza pot sa incerc.ultimul pret e acela scrs,merci,nu am vindut masina

Comment

salut,nu stiu ce et au,zi-mi unde scrie si iti spun,cred nu stiu dca se potrivesc pe 124 daca te intereseaza pot sa incerc.ultimul pret e acela scrs,merci,nu am vindut masina
                Sal te intereseazsa un schimb cu jante 17" originale de pe un ML+diferenta?

Comment

La w124 cele mai mari dimensiuni care se potrivesc fara modificari sunt 225/45 R17,
                  Se potrivesc si mai mari insa trebuie facute cateva modificari la aripi si plasticele de protectie...
                  Ford Transit 2.5d ex
                  Mercedes 230 E ex
                  Mercedes 200 TE ex
                  BMW 320d touring

Comment

Salut am si eu de vanzare doua jante tabla pt mercedes pe 5 prezoane 7jx15H2, le cumparasem pentru mine dar nu s-au potrivit, imi trebuiau 5 1/2j x 15 h2, preturile sunt foarte mici. Ma puteti contacta pe adresa de e-mail eugen_b2008@yahoo.com.

Comment

lasa si tu niste poze cu gentile de ml si zi-mi cit mai esti disspus sa oferi,astept raspuns

Comment

lasa si tu niste poze cu gentile de ml si zi-mi cit mai esti disspus sa oferi,astept raspuns
                        Mai ai rotile? lPoti face o poza din spate sa vad ce et au .Pretul care mai este ?
                        Grav, magic, fin, senzațional.

Comment

Salut dai la schimb cu niste OZ 35Anniversary pe 18 incaltate cu cauciucuri de vara? Spune-mi te rog ce dimensiune au cauciucurile si ce j au

Comment

Se poate inkide,multumesc

Comment

Working...
                            Logan | Dacia Logan |Anulare DPF