Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Dezmembrez W115

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Dezmembrez W115

[Vand 4 genti aliaj cu cauciucuri de o vara. Gentile sunt pe 16' (75JX16H2). Cauciucurile sunt 205/55 R16. Pe astea vreau 150euro.

In rest piese de W123 si W115:
    -pompa servo directie 100ron
    -pompa injectie 150ron
    -alternator 150ron
    -diferentiale W115 100ron
    -rezervor W115 ptr lichid servo directie 50ron
    Toate sunt functionale.

Ptr cine are W115 si are nevoie de ceva piese, rog sa spuna piesa si sa faca o oferta. Eu am sa raspund daca o am si daca accept oferta. Am de gand sa renunt la unul dintre W115...

Date de contact.
    Attached Files
    Last edited by Carmine; 11-12-2010, 22:40 PM.
    exOLDTIMERS........................Now...living la vida loca in Mexico:
    Mercedes W115 220D, 1974 / Chrysler New Yorker 3.5L
    Mercedes W115 200D, 1971 / Chrysler Town&Country 3.8L
    Mercedes W202 C180, 1993 / Jeep Cherokee Sport 4.0L

Salut se potrivsc gentile pe w124 si de unde esti?

Comment

La mine au fost pe W202.
      Presupun ca se potrivesc, insa asta trebuie sa afli tu.

Date de contact: 0722.199.466
      Pana la ora 17, va rog doar sms. Dupa ora 17,putem sta de vorba.

PS: capacelele de la genti cu emblema MB se pot schimba, sunt din plastic.

Comment

Gentile s-au vandut.

Rog un admin sa schimbe titlul topicului cu: Dezmembrez W115.

Multumesc.

Comment

Salutare! Un indicator de nivel/sonda/litrometru (functional) pentru W115 motorina ai?

Comment

Da, am.

Va rog faceti direct ofertele, ptr ca nu stiu cat sa cer. Daca oferta e de bun simt, batem palma, daca nu, nu. Fara resentimente.

Cred ca am toate piesele posibile ptr W115, in mai mult de un exemplar (mai putin ornamentul de pe aripa stanga fata, pe care il caut de un an de zile ).
            Deci...nu stau sa ma gandesc la fiecare piesa in parte cat vreau pe ea.

Multumesc ptr intelegere.

Comment

Ce marca sunt cauciucurile?
              Mercedes Benz 250, diesel, 1993, 215.000 km
              Stickere auto

Comment

As fi interesat de litrometru. Dar zi tu un pret, e marfa ta... Eu chiar nu stiu ce sa zic. Si as mai avea nevoie de pe instalatia de stropit parbrizul, undeva pe traseu e o supapa care mentine presiunea facuta pe pompita de la picior. are o intrare din vas, si 3 iesiri: 2 pentru duzele de pe capota si una de se duce in pompa de la picior. Am incercat sa o desenez eu aproximtiv, sper sa iti dai seama la ce ma refer.
                Attached Files

Comment

Originally posted by 3mil View Post
                  As fi interesat de litrometru. Dar zi tu un pret, e marfa ta... Eu chiar nu stiu ce sa zic. Si as mai avea nevoie de pe instalatia de stropit parbrizul, undeva pe traseu e o supapa care mentine presiunea facuta pe pompita de la picior. are o intrare din vas, si 3 iesiri: 2 pentru duzele de pe capota si una de se duce in pompa de la picior. Am incercat sa o desenez eu aproximtiv, sper sa iti dai seama la ce ma refer.
                  Am sa caut si distribuitorul respectiv, dar din pacate momentan sunt cu piciorul in ghips si nu prea pot sa ma deplasez. Abia pe 30 noiembrie, te pot ajuta.
                  Daca gasesti ornamentul de pe aripa stanga fata, facem un troc si te ocupi tu si de transport. E fair play, asa?

Comment

Da, mi se pare corect. Să mă uit şi eu prin colecţia de piese şi să văd dacă am ornament. ÃŽţi dau săptămâna viitoare răspunsul, când ajung în locul unde ţin piesele.

Comment

Salut! M-am uitat de ornament, dar este ca si cum nu as avea. Ce am eu este incercat de soarta, cam indoit, cauciucul ala lipsa o portiune, etc.
                      Spune-mi totusi un pret pentru ce am intrebat, la care se mai adauga daca ai cablu+camasa+maner pentru deschiderea capotei si o piesa din spatele butucului de la usa portbagaj, care actioneaza pe acel ,,carlig" atunci cand apas pe butuc (o sa revin maine cu o poza mai edificatoare, poate reusim sa identificam piesa la care ma refer, ca nu prea stiu cum sa explic) plus ornamentul acela mic ce vine in dreptul butucului de la portbagaj (6-7 cm lungime are).
                      P.S.: Daca gasesti prin Bucuresti ornamentul de care ai nevoie si crezi ca te pot ajuta sa ma duc sa il vad, sau eu stiu ce altceva nu ezita sa ma anunti.
                      Last edited by 3mil; 11-22-2010, 22:03 PM.

Comment

Am revenit cu pozele promise. In prima imagine e acel distribuitor, iar in urmatoarele e butucul de la portbagaj, la care cred ca lipseste o piesa ce vine intre butuc si acea tija/carlig care e actionata de acesta pentru a deschide usa. De acea piesa care nu stiu cum arata am nevoie. Banuiesc ca se infileteaza in acea gaura de se vede in spatele butucului in ultima poza.
                        Attached Files

Comment

Niste poze cu Mercedesul pe care il dezmembrezi poti pune?

Comment

Mai este valabil anuntul, colegu'?
                            Un raspuns pentru noi?

Comment

Scuze de intarziere, dar dupa ce mi-am scos ghipsul a trebuit sa "recuperez" tot ce n-am facut cat am fost ghipsat.

Maine, am sa caut ce mi-ai cerut, 3mil. Poate gasesc.

Cat despre Mercedesul pe care-l dezmembrez, m-am hotarat sa-l tai si sa pastrez elemente de caroserie de la el, ptr ca are tabla buna si nu-mi da nimeni nici 1000 de ron pe el, la ce "scoruri" au azi masinile.
                              Uite si o poza.
                              Attached Files

Comment

Working...
                              X
                              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF