Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Vand carcase chei Mercedes !

Collapse
This topic is closed.
X
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 12 (0 members and 12 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by crstn_savu View Post
    As vrea sa fac si eu o astfel de modificare. Sunt curios daca intradevar se poate face modificarea in sensul ca am o inchidere centralizata aftermarket si telecomanda este ceva de genul ( http://carsystems.ro/magfinal/media/...e/dei-874t.jpg ). Chiar se poate face trecerea pe o telecomanda cu carcasa ca si a ta? Poti sa dai mai multe detalii despre ce implica modificare?

Multumesc anticipat.
    Salut,

Totul depinde de cum e placa din interiorul telecomenzii, daca butoanele cad dupa astea si daca ar veni cat de cat placa.
    Au aparut inchideri aftermarket cu telecomanda flip ce seamana foarte bine cu cele de fabrica si au aparut chiar si inchideri cu telecomanda gen smart key, dar sunt chicioase si prost lucrate cele din urma.

Comment

Sunt in comert si care sunt identice cu cea originala pt 124 si cuprind tot sistemul. Priviti aici: http://cgi.ebay.com/ebaymotors/KEYLE...Q5fAccessories .Tinand cont de pretul dublu fata de ce ai tu mai poate astepta investitia, dar daca se putea face telecomanda ta sa functioneze era o treaba buna. Ai vazut asa ceva la noi sau poti aduce sa nu mai ma complic sa aduc de peste mari si tari?

Comment

Sunt in comert si care sunt identice cu cea originala pt 124 si cuprind tot sistemul. Priviti aici: http://cgi.ebay.com/ebaymotors/KEYLE...Q5fAccessories .Tinand cont de pretul dublu fata de ce ai tu mai poate astepta investitia, dar daca se putea face telecomanda ta sa functioneze era o treaba buna. Ai vazut asa ceva la noi sau poti aduce sa nu mai ma complic sa aduc de peste mari si tari?
        Tocmai asta spuneam, ca au aparut modele aftermarket facute dupa cele originale. Dar nu stiu daca se potriveste placa pe carcasele de fabrica. Si au aparut si kituri cu telecomanda dupa Smart Key.
        La noi pretul cel mai jos pentru ce mi-ai aratat nu trebuie sa treaca de 80lei.
        Eu zic ca se gasesc prin majoritatea bazarelor cu pret in jur de 100-120 pentru modulul de inchidere si 2 telecomenzi.

Comment

Eu nu am vazut absolut nicaieri asa ceva. Eu caut ceva identic nu o telecomanda care trage ca forma dupa una de mercedes, care seamana, un prost nu isi da seama si alte cioace. Deci vreau sa fie o telecomanda care sa fie ca de Mercedes.

Tu poti aduce astfel de kituri?

Comment

Eu nu am vazut absolut nicaieri asa ceva. Eu caut ceva identic nu o telecomanda care trage ca forma dupa una de mercedes, care seamana, un prost nu isi da seama si alte cioace. Deci vreau sa fie o telecomanda care sa fie ca de Mercedes.

Tu poti aduce astfel de kituri?
            Data fiind discutia telefonica, postez doar raspunsul negativ privind comercializarea kiturilor de inchidere aftermarket.

Comment

Intr-adevar mesajul a fost postat inainte de discutia de la telefon unde am lamurit toate aspectele.

Comment

salut, ma intereseaza si pe mine o carcasa pentru un C din 2002, care este pretul?

Comment

Originally posted by o_kh3 View Post
                  salut, ma intereseaza si pe mine o carcasa pentru un C din 2002, care este pretul?
                  Este vorba de w203, nu? Este 200lei

Comment

Anunt valabil in continuare !

Comment

• Salut.Ma intereseaza daca ai carcasa pentru W203 C220 si eventual daca ma poti ajuta cu o explicatie cum se poate muta electronica din carcasa veche in cea noua . (Eventual daca ai pe cineva in Buc care sa faca operatiunea sau un tutorial ceva)

Comment

• Originally posted by TheOne06 View Post
                        Salut.Ma intereseaza daca ai carcasa pentru W203 C220 si eventual daca ma poti ajuta cu o explicatie cum se poate muta electronica din carcasa veche in cea noua . (Eventual daca ai pe cineva in Buc care sa faca operatiunea sau un tutorial ceva)
                        Salut, am carcasa respectiva. Dar pentru schimb recomand un atelier de copiat chei care au mai facut asta, pentru ei este mai usor. Se scoate capacul de la baterie, apoi se agata placa, are doua gauri, una in stanga si una in dreapta si se trage afara.

Comment

• Buna. M-ar interesa si pe mine o cheie briceag cu lama lata pentru un V 110CDI din 2002, dar fara butoane.(in vechea pe care am reusit sa o rup, are doar placa si un remote cu senzor, ce imi deschide si inchide automat masina)..este asa ceva?..multumesc
                          Unlike Any Other
                          The best or nothing

Comment

• Originally posted by Dr.G View Post
                            Dupa cum spune si titlul, vand carcase de chei pentru modele Mercedes.
                            Atasez aici pozele.

Pot aduce pentru absolut toate modelele de Mercedes, atat modelul Flip (briceag), cat si modele mai vechi, cu tot cu transpoder sau fara.

Ca idee, aduc carcase si chei complete pentru toate autovehiculele de ex grupul VAG 60 lei carcasa, BMW 40 lei carcasa.
                            Fiind un forum Mercedes, nu intru in detalii pentru alte marci.

Pretul pentru carcasa modelului cu IR din poza este 220lei la care se adauga costul transportului, fie posta, fie curier, acesta fiind suportat de client.
                            Ca idee acesta este 7-8 lei cu Posta Romana si 20-30 lei cu un curier.

Pentru alte modele sau alte intrebari, contact: 0746641638 sau alexandru.grigorean@gmail.com
                            Salut.Ma intereseaza o carcasa de cheie pt un W 203,si un pret te rog.as vrea sa stiu conditile si termenul de livrare,nr tau de telefon daca cel de mai sus nu mai e valabil.O sa atasez niste poze la cheia pe care o am si sa imi spui daca o ai.Multumesc.
                            Attached Files

Comment

• Dr.G nu poate intra pe forum pentru o perioada de timp , fiind plecat din tara.Ma ocup eu de chei ,in numele lui, ori 0746641638 ori 0745365690.Se poate onora comanda , prin posta romana ajunge in 3-5 zile lucratoare , curierat 1-2 zile.

Comment

• Originally posted by grigorean View Post
                                Dr.G nu poate intra pe forum pentru o perioada de timp , fiind plecat din tara.Ma ocup eu de chei ,in numele lui, ori 0746641638 ori 0745365690.Se poate onora comanda , prin posta romana ajunge in 3-5 zile lucratoare , curierat 1-2 zile.
                                Salut.As vrea o carcasa de cheie,modelul nou(cheia laminata pe margine,cu argintiu) daca nu acelasi model ca si cel din pozele pe care o sa le atasez.As vrea sa stiu pretul la carcasele respective(cumva 220 ron?).Daca e sa le ai,as vrea sa le trimiti prin curierat,iar daca vezi postarea azi,trimite-mi un raspuns prin sms(sau fa-mi un apel) la nr 0770064118.Adresa mea e Cluj-Napoca Aleea Borsec 4 ap 64.Multumesc.
                                Attached Files

Comment

Working...
                                X
                                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF