Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Vand carcase chei Mercedes !

Collapse
This topic is closed.
X
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 3 (0 members and 3 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Vand carcase chei Mercedes !

Dupa cum spune si titlul, vand carcase de chei pentru modele Mercedes.
    Atasez aici pozele.

Pot aduce pentru absolut toate modelele de Mercedes, atat modelul Flip (briceag), cat si modele mai vechi, cu tot cu transpoder sau fara.

Ca idee, aduc carcase si chei complete pentru toate autovehiculele de ex grupul VAG 60 lei carcasa, BMW 40 lei carcasa.
    Fiind un forum Mercedes, nu intru in detalii pentru alte marci.

Pretul pentru carcasa modelului cu IR din poza este 220lei la care se adauga costul transportului, fie posta, fie curier, acesta fiind suportat de client.
    Ca idee acesta este 7-8 lei cu Posta Romana si 20-30 lei cu un curier.

Pentru alte modele sau alte intrebari, contact: 0746641638 sau alexandru.grigorean@gmail.com
    Attached Files

Si cipul din varful cheii cum il schimbi?

Comment

@donrafael
      Buna ziua!
      Interiorul se schimba cu mare atentie deoarece trebuie o surubelnita foarte subtire la varf, pentru ca in interior electronica are o siguranta in capatul dinspre capac (cel care se scoate). Dupa ce se scoate siguranta din plastic (este exact de lungimea cablajului electronic si de culoare alba si are doua picioruse aproape de capete), se trage cu atentie de cablaj cu o penseta fina. Atentie la bobina mica din capatul electronicii.
      Cred ca am reusit sa explic cat de cat cum se scoate.
      Numai bine!

Comment

@Dr.G
        Buna ziua!
        Observ in pozele afisate mai sus ca aceste carcase nu au capace si nici protectia unde lumineaza ledul rosu.
        Vroiam sa va intreb daca dumneavoastra vindeti carcasele si cu capac sau ele sunt exact ca in pozele de mai sus.
        Multumesc!

Comment

Poti sa faci si tu operatiunea de schimbare a carcasei?

Comment

Salutare, cheia pentru modelul vechi vine fara capacul pe care sta si bateria, iar de schimbat nu ma ocup decat pentru Botosani sau Iasi. Stima.

Comment

Anunt valabil !

Comment

as dori si eu o cheie de model nou. am una model vechi si as vrea sa schimb componentele..

Comment

Originally posted by wiseguy View Post
                  as dori si eu o cheie de model nou. am una model vechi si as vrea sa schimb componentele..
                  Am pe stoc, da-mi un telefon si rezolvam.
                  0746641638

Comment

Salut!

A mers sa faci transferul intre cheii?? Daca da, te rog explicami si mie.
                    Multumesc!

Comment

Originally posted by bogdan2119 View Post
                      A mers sa faci transferul intre cheii?? Daca da, te rog explicami si mie.
                      Multumesc!
                      Nu am primit nici un raspuns daca macar a pus cheia, da' sa mai fac transferul...

Comment

Salut!
                        Daca reusesti sa faci transferul electronicii de pe carcasa model vechi pe model nou, te rog sa ne spui si noua cum s-a rezolvat si daca a trebuit sa faci ceva modificari.
                        Numai bine!

Comment

Nu am primit nici un raspuns daca macar a pus cheia, da' sa mai fac transferul...
                          Sa nu fie cu suparare dar sper ca nu te referi la mine, pentru ca eu am lasat numarul de telefon pe care pot fi contactat.

Iar ca sa incerc sa lamuresc toti colegii, am sa pun poze cu cheia noua, mai exact cu partea interna, pe care stau cele doua baterii si placa pentru modelul nou iar voi singuri va dati cu parearea, dar dupa cum i-am spus si lui bogdan dupa ce am vazut placa de la modelul vechi, nu cred ca merge.
                          Stima

Comment

Salut!

Vreau sa iti multumesc pentru TecDoc.

Sincer sa fiu ma cam bate gandul sa fiu eu cobaiul cu cheia..... Nu stiu ce sa fac, daca nu merge ma aleg cu o carcasa model nou)))....

Oricum eu ma mai informez sa vad ce si cum si inca odata iti multumesc pentru sinceritate.

Toate cele bune!

Originally posted by Dr.G View Post
                            Sa nu fie cu suparare dar sper ca nu te referi la mine, pentru ca eu am lasat numarul de telefon pe care pot fi contactat.

Iar ca sa incerc sa lamuresc toti colegii, am sa pun poze cu cheia noua, mai exact cu partea interna, pe care stau cele doua baterii si placa pentru modelul nou iar voi singuri va dati cu parearea, dar dupa cum i-am spus si lui bogdan dupa ce am vazut placa de la modelul vechi, nu cred ca merge.
                            Stima

Comment

Working...
                            X
                            Logan | Dacia Logan |Anulare DPF