Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Vand set jante pe 18" OZ SUPERTURISMO GT

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Vand set jante pe 18" OZ SUPERTURISMO GT

Detalii tehnice :
    8j x R18H2 ET 35 prindere prezoane 5x110
    Jantele au fost folosite numai pe circuit , fiind echipate pe masina de curse.
    Ele sunt echipaate si cu cauciucuri Dunlop Sp sport dar cauciucurile prezinta urma de uzura cam mare dupa parerea mea.
    Pretul unei jante este de 350 de euro in magazin ,iar pretul meu de vanzare este de 600 euro/set cu tot cu cauciucurile care sunt pe ele
    Pentru mai multe detalii ma puteti cauta la numarul de telefon 0724.345.568 sau pe adresa de mess [email]popa_alex2004@yahoo.com
    Attached Files

scuzele de rigoare...prinderea prezoanelor este de 5x100

Comment

up... 450 euro.

Comment

valabil >>>nr contact 0724.345.568 350 euro sunt originale , nelovite ,nu sparte ,nu strambe...si practic pretul pe care le dau e pretul unei jante noi.http://www.ok-shop.ro/auto_si_tuning...gt_18/id/1083/

Comment

jante ML 275/55/R17

salut,am si eu de vanzare un set de jante de aliaj pentru mercedes ml 275/55/R17 cu cauciucuri la 380e,pot trimite si poze,tel 0765328076.
          Voie buna!

Comment

Working...
          Logan | Dacia Logan |Anulare DPF