Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Reparatii si Vanzari Turbosuflante Noi si SH

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Reparatii si Vanzari Turbosuflante Noi si SH

    Reparam Turbosuflante pentru toate tipurile de auto-diesel cu si fara geometrie variabila la preturi foarte avantajoase.
    Preturile difera in functie de model si de reparatie.

    Garantie 1 AN, Fara limita de Kilometri.

    Contact:

    Dl. Dinu Fabian
    Tel: 0765.414.494
    E-mail: reparatiiturbosuflante@yahoo.com
    Site:Click aici.
    Romania, Bucuresti, Sector 1, Sos.Chitilei

    Lista Masini:

    - Alfa Romeo, Audi, BMW, Chevrolet, Citroen, Dacia, Daewoo, Dodge, Fiat, Ford, Honda, Hyundai, Isuzu, Iveco, Jaguar, Jeep, Kia, Land Rover, Man, Mazda, Mercedes-Benz, Mitsubishi, Nissan, Opel, Peugeot, Renault, Rover, Saab, Seat, Skoda, Subaru, Suzuki, Toyota, Volvo, Volkswagen etc.
    - Rabe, Camioane, Combine etc.

    Producatori Turbosuflante:
    IHI
    KKK
    HOLSET
    GARRETT
    MITSUBISHI
    SCHWITZE

    Defectiuni ale Turbosuflantei:
    Motorul pierde putere.
    Motorul elimita fum negru.
    Motorul elimita fum albastru.
    Consum mare de ulei.
    Functionare Zgomotoasa.

    Cauzele Defectarii:

    Defectarea turbosuflantei motorului dumneavoastra este de cele mai multe ori cauzata de un lant de alte defectiuni sau interventii necorespunzatoare.
    Daca se respecta intervalele de service si calitatea uleiului folosit este cea mentionata in manualul de service al autovehiculului dumneavoastra, turbosuflanta are o eficienta si fiabilitate maxima.
    Vom identifica in continuare cateva dintre acestea:

    - Defectiuni ale turbosuflantelor cauzate de problemele de lubrifiere: retinerea uleiului, restrictionarea sau lipsa curgerii uleiului, prezenta corpurilor straine in ulei.
    - Defectiuni determinate de patrunderea obiectelor straine in rotoarele compresorului si/sau ale turbinei.

    Procedura de intretinere vizeaza in mod deosebit filtrarea aerului si calitatea uleiului.
    Aceste zone sunt importante datorita vitezei de operare a turbosuflantei. Adoptarea unor proceduri de operare adecvate si a unei politici de intretinere preventiva ofera sistemului turbo o lunga durata de viata.
    Procedurile de intretinere sunt bazate pe intervale stricte de functionare ale motorului, perioade de timp sau kilometri parcursi. Acest fapt se datoreaza unei largi varietati a lubrifiantilor, a modurilor de operare si a conditiilor la care sunt supusi acestia.
    Intretinerea preventiva a turbosuflantei consta in primul rand in asigurarea pastrarii integritatii motorului si a sistemului de alimentare cu aer. Motorul nu trebuie exploatat intr-un mod care sa genereze o functionare defectuoasa a turbosuflantei.

    Intretinerea:

    1. Dupa pornirea autovehicolului, accelerarea motoruui este recomandata doar dupa ce presiunea uleiului a fost stabilizata.
    Turarea motorului imediat dupa pornire poate forta turbosuflanta sa functioneze la viteza maxima inainte ca lagarele sa poata fi lubrifiate adecvat. Functionarea unei turbosuflante cu lubrifiere insuficienta poate provoca uzura lagarelor. Repetarea acestei greseli poate conduce la defectarea prematura a turbosuflantei.

    2. Oprirea motorului sa va face numai dupa scaderea turatiei la relanti. Turbosuflanta functioneaza la viteze si temperaturi constante care
    sunt mai mari decat cele ale celorlalte categorii de componente ale motorului. Atunci cand un motor functioneaza la capacitate/turatie maxima, viteza si temperatura turbosuflantei sunt de asemenea la maxim. Pot aparea probleme ale motorului sau turbosuflantei atunci cand motorul aflat la turatie maxima este oprit brusc. Pentru evitarea problemelor se recomanda functionarea intr-o stare de repaos medie sau cu o "sarcina usoara", care in acelasi timp sa mentina intreaga presiunea uleiului si fluxul de aer din sistemul de racire. Urmand aceste sfaturi se poate preveni rotatia prelungita a turbosuflantei fara lubrifiere si formarea depunerilor de calamina in spatele rotorului turbina, fapt ce conduce la uzura prematura a segmentilor de etansare.

    3. Sistemul de ungere al turbosuflantei trebuie amorsat de fiecare data dupa ce a fost efectuat un schimb de ulei sau orice serviciu care
    implica o scurgere a uleiului. Motorul trebuie pornit de cateva ori inainte de intra in sarcina. Apoi trebuie pornit si lasat la relanti pentru o perioada de 2-3 minunte inainte de accelerare, pentru ca intreaga circulatie a uleiului si presiunea acestuia sa se regleze.

    4. La temperaturi scazute si in cazul in care vehiculul nu a fost utilizat pentru o perioada mai lunga de timp, presiunea normala a
    uleiului motorului si curgerea acestuia sunt afectate. In aceste conditii motorul trebuie pornit si lasat in starea de repaos pentru cateva minute, pentru a permite intregului sistem sa ajunga la temperatura de lucru iar uleiul la vascozitatea normala, inainte de a intra in sarcina.

    5. Trebuie evitate perioadele lungi de repaos ale motorului. Combinatia de presiune scazuta din turbina si compresor si rotatia mica a axului turbosuflantei poate permite uleiului sa se prelinga peste segmenti in turbina sau in compresor. Acest lucru poate produce uzuri in carcasa lagar in zona de etansare a segmentilor si poate avea efecte negative asupra rotorului.


    Tag-uri:
    reparatii turbosuflante, garrett, turbina logan, iveco, turbo, ihi, turbosuflante, turbosuflanta, reparatii turbo, turbo mercedes, bmw, reconditionare, mercedes, reconditionari turbine, modele turbine, kkk, turbina de cursor, renault, reparatii si vanzari, turbo noi, sprinter, Mitsubishi, turbine, holset, scoda, turbocompresor, reconditionari turbo, turbosuflantele, supape, filtre, mecanica turbo, service auto, auto diesel, lagare de ungere, cp, motor, cai, producatori turbo, reconditionari turbine noi.

    P.S: Pentru mai multe detalii contactaţi-ne telefonic la numarul afişat mai sus
    Attached Files
    Last edited by T_o_r_q_u_e; 09-09-2010, 09:55 AM.
    Vanzari si Reparatii Turbosuflante.

  • #2
    Salut

    Salut in primul rind. Va rog sa-mi spuneti daca se poate monta o turbosuflanta pe motorul meu (ca prea puturos mai este ) masina mea este un w202 diesel din 94 va rog sa spuneti si cit ar costa aceasta distractie .V multumesc anticipat


    Luxian: Nu are rost să citezi (QUOTE) mesajul celui dinaintea ta. Poţi să foloseşti butonul de "POST REPLY" pentru a scrie fără să citezi.
    Last edited by Luxian; 03-30-2012, 14:40 PM.

    Comment


    • #3
      Daca masina nu este prevazuta cu o turbosuflanta atunci nu i puteti pune una, DOAR daca i modificati tot motorul, altfel nu.
      Last edited by Luxian; 03-30-2012, 14:40 PM.
      Vanzari si Reparatii Turbosuflante.

      Comment


      • #4
        Cat costa reparatia pentru o turbina de kia Cerato 1,5 crdi din 2007 105cp ?

        Comment


        • #5
          puteti repara o turbina de mercedes 300td 4 matic cod turbina 6030900680

          Comment


          • #6
            Cat ar costa o reparatie al unui turbo pentru un E klass W210 an fabr 2001 , 143 cp.Mentionez ca turbina este in stare de functionare momentan dar in sarcina cateodata fluiera. Va multumesc.

            Comment


            • #7
              O reconditionare la o turbina W210 2.2 cdi cat ar costa? Mentionez ca turbina functioneaza aproape normal, cu mici scapari de ulei, motiv pentru care si doresc o reconditionare si parca intr-o accelerare puternica are o mica lipsa de putere la turatii mari. As dori un pret pe PM va rog. Multumesc!

              Comment

              Working...
              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF