Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Vand/Schimb 4 jante 15'' originale MB !

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Vand/Schimb 4 jante 15'' originale MB !

Jantele sunt pe W124-le meu. Nu au indoituri sau suduri. Nu sunt nici indoite sau ovalizate! Pe fata sunt echipate cu Continental SportContact 195/60/15 in stare FOARTE BUNA si pe spate cu Lassa de 195/65/15 in stare BUNA. Pretul de vanzare este de 200 euro! SAU le schimb cu jante pe 16'' si eventual o mica diferenta, in functie de caz! Jantele se pot vedea in SIBIU !
    Attached Files

Up !!! Up !!! Up !!!

Comment

Am si eu o intrebare off topic daca e diferenta intre pneuri mai merge ABS-ul la masina sau la o anumita viteza se aprinde becul in bord [asta in cazul in care masina ta are ABS]

multumesc cu scuzele de rigoare ptr off topic

Comment

Originally posted by luciandelaiasi View Post
        Am si eu o intrebare off topic daca e diferenta intre pneuri mai merge ABS-ul la masina sau la o anumita viteza se aprinde becul in bord [asta in cazul in care masina ta are ABS]

multumesc cu scuzele de rigoare ptr off topic
        Salut! Eu am avut pe masina de la 185 la 215, intradevar toate erau pe 15', si nu mi s-a intamplat ceea ce zici tu.

Comment

Uppp !! Uppp!!! Uppp!!!!

Comment

sal daca mai ai jantele si vrei sa facem un schimb
            Attached Files

Comment

Merg pe W123?

Comment

Salut! Da, m-ar interesa! Dar tu esti in Bucuresti...eu in Sibiu

Comment

Daca nu vi pina in primavara pe la buc si daca nu le dai pina atunci poate fac eu un drum pe la sibiu si facem schimbu si gindestete la diferente cam care ar fii? Sarbatori fericite.

Comment

Originally posted by W123SB View Post
                    Merg pe W123?
                    Sincer sa fiu , nu stiu...mai bine sa te interesezi ! Stima!

Comment

Originally posted by borcanu2006 View Post
                      Daca nu vi pina in primavara pe la buc si daca nu le dai pina atunci poate fac eu un drum pe la sibiu si facem schimbu si gindestete la diferente cam care ar fii? Sarbatori fericite.
                      Salutare! Te mai intereseaza schimbul?

Comment

Working...
                      Logan | Dacia Logan |Anulare DPF