Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Dezmembrez W202 1994

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Dezmembrez W202 1994

Dezmembrez W202.

Date de contact. Citeste Regulamentul Bursei.
    Attached Files
    Last edited by Carmine; 07-13-2010, 22:33 PM.

Salut.
    Ma intereseaza masca fata(daca nu este indoita,sparta),chederul usii stanga fata(daca nu este imbatranit,rupt),antena,intrerupatorul de semnalizare combinat-spalator parbriz,stergator,flash(daca este complet functional) si motorul cu reductor al stergatorului de parbriz(daca bobinajul rotorului nu este innegrit).
    Spune-mi te rog preturile.Multumesc.

Comment

Originally posted by richard59 View Post
      Salut.
      Ma intereseaza masca fata(daca nu este indoita,sparta),chederul usii stanga fata(daca nu este imbatranit,rupt),antena,intrerupatorul de semnalizare combinat-spalator parbriz,stergator,flash(daca este complet functional) si motorul cu reductor al stergatorului de parbriz(daca bobinajul rotorului nu este innegrit).
      Spune-mi te rog preturile.Multumesc.
      masca din fatza daca are o indoitura mica. se vede cred si in poza. chenarul nu stiu care e? e cumva chederul ala de pe margine???
      antena s-a dat ieri
      intrerupatorul e 100 de lei complet functzional
      si motorul de la stergator tot in jur de 100 de lei.
      te salut

Comment

Pune si tu un numar de telefon!!!

Comment

Da,e vorba de "cheder",asa cum am scris in post.Da-mi te rog preturile,atat pentru cheder(daca e ok),cat si pentru masca si dupa aceea vorbim.
          Multumesc.

Comment

chederul 30 de lei si masca 60 de lei

Comment

Vezi PM pentru piesele in discutie.

Comment

Salut!
                Ma itereseaza catalizatorul dar nu stiu daca merge pe c180... poate ma lamuresti tu! si un pret daca esti bun!

Si vad ca ai interior de piele... un pret?

Comment

pai catalizatorul s-a dat si interiorul iar e dat

Comment

vand fetze de usi de w202 din 98. se potrivesc si pe cele mai vechi cu mici modificari pretz 4 mil toate 4
                    Attached Files

Comment

Salut din nou.Nu ma uita te rog cu ornamentele tip "mahon" pentru usi si plansa bordului.
                      Multumesc.

Comment

stai linistit ca nu imi uit clientii fideli. luni iti dau un raspuns

Comment

Pompa de vacum pt inchiderea centralizata...cod0132006345 sau2028001548 un pret te rog. Multumesc

Comment

Un pret pemtru spoiler spate,parbriz si pentru volan daca sunt perfecte.Astept niste poze.Multumesc.

Comment

Originally posted by ionut stefan View Post
                              Pompa de vacum pt inchiderea centralizata...cod0132006345 sau2028001548 un pret te rog. Multumesc
                              salut. pompa de vacum e 250 de lei. merge perfect ca am probato

Comment

Working...
                              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF