Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Piese Auto Originale Si After Market - Mai Ieftin Decat Noi Inseamna Degeaba

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 5 (0 members and 5 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Buna seara. M-ar interesa si pe mine niste piese pentru un C200 CDI din 2006 si anume scutul de sub motor si pompa aflata langa vasul de expansiune. Daca imi poti da si pret pentru aftermarket sau second hand cat si original as fi foarte multumit. Nu imi trebuie neaparat noi numa sa fie intr-o stare buna. Seria caroseriei e WDB2030071F864960 , iar seria pompei este A2038350064 . Multumesc mult.

Comment

Buna ziua,
      ma intereseaza pentru un E200(W210)AVANTGARDE-4 faruri- din 1996:
      -Scut de sub bara fata.
      -Amortizoare fata+spate.
      -Scut cutie spate.
      Va multumesc.

Comment

Originally posted by DJ17SCS View Post
        Buna ziua,
        ma intereseaza pentru un E200(W210)AVANTGARDE-4 faruri- din 1996:
        -Scut de sub bara fata.
        -Amortizoare fata+spate.
        -Scut cutie spate.
        Va multumesc.
        Salut !
        amortizor fata :
        -BOGE : 277ron/bucata
        -KYB : 248ron/bucata
        amortizor spate :
        -BOGE : 265ron/bucata
        -KYB : 252ron/bucata

Celelalte piese nu le putem oferta !
        Multumesc!

Comment

Buna seara , pentru un Mercedes A180CDI ,2006, serie WDD1690071J408958 m-ar interesa supapa EGR
          Va multumesc.

Comment

Salut!

Imi cer mii de scuze dar nu am mai avut timp sa verific thread-ul acesta.

Aici ai seria de caroserie: Wdb2110161a036823

multumesc anticipat!

Originally posted by 4turbo View Post
            salut!
            O serie de caroserie te rog !

Comment

Originally posted by c_costel View Post
              Buna seara , pentru un Mercedes A180CDI ,2006, serie WDD1690071J408958 m-ar interesa supapa EGR
              Va multumesc.
              Salut !
              Singura pe care am gasit-o in stoc este de la WAHLER : 1349ron !

Comment

Originally posted by Adrian Sibiu View Post
                Buna seara. M-ar interesa si pe mine niste piese pentru un C200 CDI din 2006 si anume scutul de sub motor si pompa aflata langa vasul de expansiune. Daca imi poti da si pret pentru aftermarket sau second hand cat si original as fi foarte multumit. Nu imi trebuie neaparat noi numa sa fie intr-o stare buna. Seria caroseriei e WDB2030071F864960 , iar seria pompei este A2038350064 . Multumesc mult.
                Salut ! Te putem ajuta doar cu piese noi , nu ne ocupam cu dezmembrari sau SH !
                pompa recirculare : 608ron

Comment

Salut!

Poti sa imi spui si mie un pret la SUPORT PAHAR. Aici ai serie sasiu: Wdb2110161a036823

Comment

Buna ziua !

Dati-mi va rog niste preturi pentru 2 flanse cardan (Disc Hardy) la un W202.

Codul original al piesleor este :

-flansa partea din fata fata - A 202 410 081 5
                    -flansa partea din spate spate - A 202 410 131 5

Seria sasiu a masinii este
                    WDB2020201A292645

W202, C200, 1995, 1998 cmc, benzina, 100 KW, manuala 5+1

Multumesc frumos !

Claudiu,
                    0741.096.812
                    Mail nokiaclau@yahoo.com
                    W202..C 200, 100Kw,benzinar din `95
                    http://www.clubmercedes.ro/my-w202-c...51.html?t=8551

Comment

Originally posted by marele_alb View Post
                      Buna ziua !

Dati-mi va rog niste preturi pentru 2 flanse cardan (Disc Hardy) la un W202.

Codul original al piesleor este :

-flansa partea din fata fata - A 202 410 081 5
                      -flansa partea din spate spate - A 202 410 131 5

Seria sasiu a masinii este
                      WDB2020201A292645

W202, C200, 1995, 1998 cmc, benzina, 100 KW, manuala 5+1

Multumesc frumos !

Claudiu,
                      0741.096.812
                      Mail nokiaclau@yahoo.com
                      Salut !
                      pt A 202 410 081 5 - FEBI 170ron
                      pt A 202 410 131 5 -FEBI 170ron

Comment

Salut!

Chiar nu ma poti ajuta si pe mine cu suport pahar??? Daca te-am deranjat cu ceva scuze.

Comment

Originally posted by bogdan2119 View Post
                          Salut!

Chiar nu ma poti ajuta si pe mine cu suport pahar??? Daca te-am deranjat cu ceva scuze.
                          Salut !
                          Scuze pentru intarziere , astept acum raspuns de la originale !

Comment

Originally posted by bogdan2119 View Post
                            Salut!

Salut !
                            suport pahar 205ron

Comment

@4turbo
                              Salutare!
                              Spune-mi te rog frumos daca ai scrumiera de care am vorbit mai sus, si daca se poate un pret la ea.
                              Merci anticipat.

Comment

Originally posted by 4turbo View Post
                                Salut !
                                pt A 202 410 081 5 - FEBI 170ron
                                pt A 202 410 131 5 -FEBI 170ron
                                Multumesc frumos, o sa retin !
                                W202..C 200, 100Kw,benzinar din `95
                                http://www.clubmercedes.ro/my-w202-c...51.html?t=8551

Comment

Working...
                                X
                                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF