Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Vand piese cobra

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Vand piese cobra

Se vinde un morman de piese din fosta cobra.Se prezinta in stare buna 2 faruri,caloriferul de caldura,radiator cu ventilator si pompa de apa,am si o pompa de injectie om616,2 stopuri,scaun dreapta si banca spate cu spatar cu arcurile bune,bord de 200D,cutie 4 trepte.Spuneti ce piese va trebuie si eu fac o evaluare daca am sau nu si pretul e discutabil.Ma puteti contacta la 0744854011.Daca va resping dati un mesaj si va sun eu din urma.

Sus cu ele pentru cine are nevoie.Preturi orientative.Set faruri 150 ron,cutie 4 trepte 100 ron,ceasuri 200D 50 ron, la restul pieselor faceti voi o oferta.
    Last edited by razor; 06-05-2010, 21:50 PM.

Comment

Scaunul ce tapiterie are? Ma intereseaza plus bej!

Comment

Nu sunt de plus scaunele.Textil simplu.Scaunele sunt bune mai mult pentru arcuri.Daca ai nevoie de alte piese intreaba si iti zic ce si cum.

Comment

pompa si caseta de servodirectie este?

Comment

Salut.Am numai pompa.Caseta avea joc mare cu surubul reglat de tot.Fa o oferta pentru pompa si eventual o aduc eu in braila in weekend.

Comment

Buna,semnalizatoarele sunt albe sau galbene? Merci.

Comment

Originally posted by razor View Post
                Salut.Am numai pompa.Caseta avea joc mare cu surubul reglat de tot.Fa o oferta pentru pompa si eventual o aduc eu in braila in weekend.
                Caseta imi trebuie in primul rand, multumesc oricum.

Comment

Semnalizatoarele sunt galbene.Cum crezi in legatura cu pompa de servo.

Comment

Sus cu ele.Faceti oferte de nerefuzat poate aveti nevoie de piese care nu sunt pe lista si le am.Se vand deoarece am nevoie de banuti sa pot baga in noua achizitie(w123 1982).

Comment

O cotiera ai?

Comment

Salutare.Cotiera nu.Si eu caut una.Daca te pot ajuta cu altceva astept intrebare.

Comment

Sus cu ele.Se mai adauga si jante pe 15 un set de tabla si un set de aliaj pt w124 si w210.

Comment

salut, farurile sunt patrate, in ce stare? poti pune niste poze? ultimul pret?

Comment

Mai sus.Scuze de intarziere cu raspunsul.Farurile nu se mai dau.Au oglinzile praf.

Comment

Working...
                              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF