Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Vand Mercedes w124 pentru dezmembrat - pret de criza!

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Multumesc pentru detali. Arata foarte bine. La pret sunt ok, dar nu vreau sa pun chiar asa mari pe w202-ul meu ca nu mai il misc din loc dupa aceea .

Mersi.
    MB C180 (w202)11.1994 ELEGANCE 90KW 122CP benzina

Comment

Originally posted by ciucean_sergiu View Post
      Multumesc pentru detali. Arata foarte bine. La pret sunt ok, dar nu vreau sa pun chiar asa mari pe w202-ul meu ca nu mai il misc din loc dupa aceea .

Mersi.
      Ok, nici o problema.

Baiatul care a intrebat mai devreme de interior....curand s-ar putea sa incep sa dezmembrez masina,asa ca astept oferta ta. Bafta.
      Yahoo Messenger: epy_braila

Comment

Sunt cel care doreste interiorul, daca te-ai hotarat, astept un pret. Hai sa-ti spun ce doresc mai exact: plafon, parasolar, plastice stalpi, partea inferioara de la bord, mocheta, inclusiv cea din portbagaj, plasticele interioare de la praguri, chederele si ce o mai trebui, o sa vedem la fata locului ce mai imi trebuie, daca esti hotarat am sa vin personal cu masina la tine si vedem exact ce-mi mai trebuie, dar in mare astea sunt, tel. 07263163136

Comment

Originally posted by romulus_69 View Post
          Sunt cel care doreste interiorul, daca te-ai hotarat, astept un pret. Hai sa-ti spun ce doresc mai exact: plafon, parasolar, plastice stalpi, partea inferioara de la bord, mocheta, inclusiv cea din portbagaj, plasticele interioare de la praguri, chederele si ce o mai trebui, o sa vedem la fata locului ce mai imi trebuie, daca esti hotarat am sa vin personal cu masina la tine si vedem exact ce-mi mai trebuie, dar in mare astea sunt, tel. 07263163136
          Salut, am vorbit la telefon...nu am apucat sa mai fac poze in detaliu...oricum piesele si ornamentele care le vrei tu sunt in stare buna. Vino sa le iei...intru mai rar pe net acum ca sunt foarte ocupat. Astept telefonul tau in cazul in care te hotarasti sa vii. Bafta multa.

Comment

Considera dat interiorul, o sa vin saptamana viitoare sa-l iau, am sa-ti dau tel iar daca poti sa demontezi si tu cate ceva dar cu atentie fara sa rupi ceva m-ai ajuta mult, cum se face vremea buna sau in weekend o sa vin sa-l iau, o zi buna.

Comment

Imi cer scuze, dar nu mai vin dupa interior, am gasit in Bucuresti, la un pret mult mai bun, si nu ma costat nici drumul asa mult cat ma costa pana la Braila (400 km dus-intors), asa ca daca gasesti sa dai interiorul succes.

Comment

Salut, ma intereseaza grupul spate si restul de instalatie daca mai este, acumulatorul de presiune, pompa de pe chiuloasa, etc

Comment

Originally posted by romulus_69 View Post
                  Imi cer scuze, dar nu mai vin dupa interior, am gasit in Bucuresti, la un pret mult mai bun, si nu ma costat nici drumul asa mult cat ma costa pana la Braila (400 km dus-intors), asa ca daca gasesti sa dai interiorul succes.
                  Nici o problema. Salut.

Originally posted by matei_ulmeanu View Post
                  Salut, ma intereseaza grupul spate si restul de instalatie daca mai este, acumulatorul de presiune, pompa de pe chiuloasa, etc
                  De pe masina s-a dat doar motorul si cutia...si ce se vede din caroserie FATA, in rest este tot. Masina am vrut s-o dau intreaga, dar acum m-am hotarat sa o dezmembrez. Deci daca vrei ceva de pe ea vii si iei ce ai nevoie.

P.S: Eu nu demontez nimic, pentru ca nu ma pricep...deci in cazul in care ai ceva de luat de pe masina vii cu scule si iei ce ai nevoie. Masina e in garaj. Bafta multa.

Comment

Pai in cazul asta zi-mi un pret si vin sa iau Mersi

Comment

Am inceput sa desfac masina...deci nu se mai vinde intreaga.
                      Pe cine intereseaza piese, sa posteze aici.
                      O zi buna.

Comment

Salut
                        Ma intereseaza scaunele din fata de la masina. In caz ca le mai ai te rog pune niste poze mai in detaliu pe mailul meu ( guga_calin@yahoo.com ).

Comment

Originally posted by cHELU View Post
                          Salut
                          Ma intereseaza scaunele din fata de la masina. In caz ca le mai ai te rog pune niste poze mai in detaliu pe mailul meu ( guga_calin@yahoo.com ).
                          Salut, interiorul se vinde complet.
                          Scaunul din dreapta e mai nasol,iar banchetele din spate sunt descusute unde se vad buretii,dar se coase foarte usor. Nu sunt rupte, doar descusute.

-scaune fata
                          -fete usi fata
                          -bancheta spate
                          -fete usi spate
                          -palasolare
                          -stalpi

Dupa demontare interiorul a primit un tratament pentru intretinerea si inmuierea pielii.
                          Pret: 250 euro fix,
                          Attached Files

Comment

Merci fain. Daca te razgandesti si vrei sa dai doar scaunele din fatza contacteaza-ma. Am nevoie doar de ele ptr ca le pun pe un W123 Coupe, in concluzie restul de interior nu-mi trebe. Numai bine!

Comment

Originally posted by cHELU View Post
                              Merci fain. Daca te razgandesti si vrei sa dai doar scaunele din fatza contacteaza-ma. Am nevoie doar de ele ptr ca le pun pe un W123 Coupe, in concluzie restul de interior nu-mi trebe. Numai bine!
                              Ok...daca ma razgandesc, te contactez.

Revin cu poze... bord+ceasuri.
                              Attached Files

Comment

Ma poate ajuta cineva cu raportul grupului acestei masini si rog vanzatorul sa publice un pret la grup!

cu respect

Comment

Working...
                                X
                                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF