Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Vand W210T E200 Kompressor

Collapse
This topic is closed.
X
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Vand W210T E200 Kompressor

VIN: WDB2102481B256549

Model E200 T Kompressor
    Motor 2000 cmc benzina - 163 cp - 118.000 km
    Inmatriculat octombrie 2008 in Romania - primul proprietar

Dotari:
    • 6 AIRBAG
      ABS
      ESP
      Controlul tractiunii
      Functie confort spate
      Servo
      Pilot automat
      CD Player Alpine si 8 boxe
      Aer conditionat
      Cutie manuala 6+1
      Trapa electrica cu doua pozitii
      Oglinzi electrice si incalzite
      Scaune electrice
      Schimbat in Germania arcuri si amortizoare sport
      Jenti 18 toli si cauciucuri de iarna noi
      Primul proprietar in Romania
      Km. reali si demonstrabili cu carte de service atat in Germania cat si in tara
      Revizie completa facuta acum 2000 km
      Interior si exterior impecabil
      Actele la zi, accept orice fel de verificare la un service cunoscut sau autorizat.

Pret: 7800 euro negociabil

Accept variante (cu ML sau S peste anul 2000) si ofer o diferenta de maxim 2000 euro

Pentru mai multe detalii:

Stefan
      0745108842
    Attached Files

Up! Nu este nimeni interesat?

Comment

De curiozitate (considera un up de la mine):
      - cum suporta baragladina jantele de 18?
      - cat papa in Bukres?
      Spor la vanzare!
      https://www.clubmercedes.ro/forum/hai-sa-ne-prezentam/912676-regulament

Comment

Salut,
        Si cauciucurile si jentile sunt maxim cat se pot pune pe E Klass.
        Am hartii de la TUV care atesta faptul ca sunt OK pentru masina asta.
        Se comporta excelent in viraje iar tinuta de drum este ireprosabila la orice viteza.
        Consumul in Bucuresti este in functie de trafic. Niciodata mai putin de 10 si niciodata mai mult de 15.5l. O medie este unde va in jur de 13.4l.Spunea cineva...este mult pana te obisnuiesti.

O seara buna.

Comment

Up! Sa vedem daca este cineva interesat la 7500 euro!

Comment

Eu am fost pe punctul de a schimba cu masina asta. Este impecabila. Imi pare rau ca nu am facut-o.
            Mercedes are prioritate din fabrica.

Comment

Multumesc pentru apreciere Claudiu! Pe unde a ajuns bijuteria ta?

Am uitat sa mentionez.
              Am schimbat ieri, preventiv, pompa de apa, antigel, curele, role si intinzatoare, bujii, grilele de aer din plastic de sub parbriz de langa stergator.
              Cauta cineva aici pe forum sa le schimbe pentru ca acele garnituri se uzeaza si crapa. Se gasesc la Casa Auto si costa 50 lei bucata.
              Am pastrat si piesele vechi ca sa pot arata ca sunt schimbate, nu sunt defecte si pot ramane ca si piese de schimb.
              Luni este programata si pentru schimbarea a doua bucsi de pe spate.

Asteptam in continuare pareri, intrebari.
              Last edited by Carmine; 03-04-2010, 14:14 PM.

Comment

Nu stiu. Am lasat-o la Arges si a fost vanduta de acolo. Acum ma dau cu un Volva S80. Sper sa reusesc in viitor sa ma intorc la Mercedes. Sincer imi pare rau ca nu am facut schimbul la ultima noastra discutie.
                Mercedes are prioritate din fabrica.

Comment

Asta este. Ne intalnim altadata.

Alte pareri? Intrebari?

Un up se da la 7 zile.
                  Last edited by Carmine; 03-04-2010, 20:33 PM.

Comment

Spatioasa, confortabila, impecabila...

Comment

Originally posted by claudius comsa View Post
                      Nu stiu. Am lasat-o la Arges si a fost vanduta de acolo. Acum ma dau cu un Volva S80. Sper sa reusesc in viitor sa ma intorc la Mercedes. Sincer imi pare rau ca nu am facut schimbul la ultima noastra discutie.
                      Nu-i cumva asta care se dezmembreaza la Iashington:
                      https://www.clubmercedes.ro/forum/hai-sa-ne-prezentam/912676-regulament

Comment

Nu. Cu siguranta nu este!

Comment

Hai cu Mercedesu'... Discutam la banuti si astept propuneri de variante atat mai scumpe cat si mai ieftine.

Comment

Originally posted by Renegate View Post
                            Hai cu Mercedesu'... Discutam la banuti si astept propuneri de variante atat mai scumpe cat si mai ieftine.
                            Frumoasa masina,pacat ca nu am destui bani...

Comment

Fa o propunere!

Comment

Working...
                              X
                              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF