Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Vand Mercedes S300 w140 1991 diesel

Collapse
This topic is closed.
X
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Jupane motorul diesel este de w124 si simplu , iar la cutie ce probleme are de zici ca scutura?

Comment

Si te rog spune mi tu esti proprietar ?

Comment

Originally posted by doleatraian View Post
        Si te rog spune mi tu esti proprietar ?
        Aici citit aici ?

Omul a scris tot ce trebuie :

Bafta.
        Pasionat w124 : Mercedes w124 blog

Comment

Dupa cum am promis ieri am fost la Kaufland si am facut si niste poze cu agregatul colegului nostru.Parerea mea personala e ca se poate scoate ceva frumos din masinuta.La interior nu am putut face poze pt ca erau prafuite geamurile putin si nu se vedea foarte bine,oricum interiorul nu e uzat,se prezinta ca in pozele facute de proprietar la inceputul postarii.Cauciucurile sunt desumflate dar bunisoare,nu sunt opinci.
          Mai departe las pozele sa vorbeasca.
          Rog proprietarul sa considere postarea un up gratuit din partea mea.
          Attached Files
          Ai grija cum te comporti cu copii tai fiindca ei iti vor alege azilul.

Comment

Daca vor mai multi colegi sa o ia de piese si pot da de proprietar sa ma anunte.As fi interesat de bancile fata-spate.

Comment

Chiar daca se poate scote ceva ok, incurcatura cu actele cred ca e prea mare bataie de cap...
              Last edited by Carmine; 10-25-2010, 19:03 PM.

Comment

2400 e bine?

De cat timp zace agregatul una la mana si a doua ce belele sunt cu actele ?
                Last edited by Carmine; 10-28-2010, 22:28 PM.

Comment

Originally posted by doleatraian View Post
                  2400 e bine?

De cat timp zace agregatul una la mana si a doua ce belele sunt cu actele ?
                  "Jupane", daca citeai atent topicul ai fi vazut toata istoria agregatului abandonat in parcare, descrisa pe indelete de actualul proprietar. Am sa te rog sa nu mai spamezi bursa, sa incerci sa pui intrebarile care te framanta intr-un singur post si sa fii mai bland cu ortografia. Multumesc frumos. Bafta in cautari !
                  Vedeti dumneavoastra, noi educatorii, pedagogii suntem ca niste doctori .....
                  http://www.youtube.com/watch?v=f_-XE9GP4mc
                  http://www.youtube.com/watch?v=56a7YHK-i0c

Comment

Acum ceva timp i-am oferit 1000 euro. A zis ca nu o da sub 1500. Imi pare rau sa o vad cum a ajuns nu ca ar fi fost ceva. Cel putin circula. (scuze de off topic).
                    Mercedes are prioritate din fabrica.

Comment

Salutare baieti, vin cu vesti bune.

Cum am tot primit semnale de la S-ul meu ca nu vrea sa-mi plece din dotare, mi s-a facut "mila" de el si daca imi merg lucrurile bine il voi face unul dintre cele mai speciale S-uri W140 de la noi din tara.

Daca chiar vroiam sa il dau pleca de mult dar uite ca m-am mintit singur ba ca n-am timp sa dau anunturi, ba ca nu am timp sa o arat. Pe final am zis ca o dau si cu 1000 euro si au fost vreo 3 (neseriosi) care vroiau sa vina sa o ia si pana la urma nici n-au venit sa o vada macar. Daca nici asta nu e semn nu stiu care mai e. E clar ca masina asta vrea sa stea la mine, si stie ea bine ce stie.

Merita cu varf si indesat banii ceruti, si o spun pentru ca am vazut fara sa exagerez vreo 10 S-uri terminate (la 4-6000) cand cautam sa-mi iau un S300TD, unele in stare mai proasta chiar. Din ea va mai ramane "neumblat" doar sasiul, restul va fi totul schimbat, modernizat si adus la standarde cat de cat actuale. Abia astept sa fac primele schite de design si sa-mi organizez gandurile si planurile cu ea.

Vis-a-vis de acte nu sunt si nu au fost vreodata probleme, doar lipsa de timp si chef sa ma duc sa o caut pe proprietara in Bacau. Acum ca o fac pentru mine .. se va gasi si timp si chef.

Va voi prezenta aici pe forum proiectul odata ce va fi inceput, probabil in vreo luna/doua dupa ce imi aduc proiectul actual intr-un stadiu cat de cat finalizat.

Multa bafta,
                      Octav

Comment

Bun, se inchide. Daca revine la vanzare ma anunti. Bafta cu proiectul !
                        Vedeti dumneavoastra, noi educatorii, pedagogii suntem ca niste doctori .....
                        http://www.youtube.com/watch?v=f_-XE9GP4mc
                        http://www.youtube.com/watch?v=56a7YHK-i0c

Comment

Working...
                        X
                        Logan | Dacia Logan |Anulare DPF