Masina este fabricatie 2010, avand prima inmatriculare in 2011.
Am adus-o pentru mine, dar intre timp, neasteptat, am primitde lucru in Germania. Acum este de vanzare pentru ca familia va veni definitiv aici in luna iunie, cand termina copiii scoala.
Seria de sasiu: WDD2122051A377648
Masina a facut taxi in Germania, dar intr-o localitate mica.
In bord apar aproximativ 325000 km, care tind sa cred ca sunt reali, datorita cartii service si reviziilor esfectuate in Germania.
Masina este dotata cu senzori de parcare fata / spate, jante aliaj pe 16', computer de bord, scaune reglabile electric pe inaltime, incalzire in scaune, scaune de copii, portbagaj, care se deschide automat, senzori presiune roti,proiectoare, bluethoot telefon.
In Romania am facut revizia cand am adus-o, inclusiv schimb de ulei la cutie.
Am schimbat clapeta de acceleratie si am pus baie de ulei noua pentru ca cea veche mustea.
Taxa de prima inmatriculare este 150 euro, masina fiind Euro 5.
In 19.05.2016 are programare la RAR pentru efectuarea cartii de identitate.
Pretul este 9500 euro negociabil.
Telefon 0756567556. Este telefonul sotiei.
Pentru detalii referitoare la masina, la care sotia nu raspunde va stau la dispozitie aici sau pe privat.
Am adus-o pentru mine, dar intre timp, neasteptat, am primitde lucru in Germania. Acum este de vanzare pentru ca familia va veni definitiv aici in luna iunie, cand termina copiii scoala.
Seria de sasiu: WDD2122051A377648
Masina a facut taxi in Germania, dar intr-o localitate mica.
In bord apar aproximativ 325000 km, care tind sa cred ca sunt reali, datorita cartii service si reviziilor esfectuate in Germania.
Masina este dotata cu senzori de parcare fata / spate, jante aliaj pe 16', computer de bord, scaune reglabile electric pe inaltime, incalzire in scaune, scaune de copii, portbagaj, care se deschide automat, senzori presiune roti,proiectoare, bluethoot telefon.
In Romania am facut revizia cand am adus-o, inclusiv schimb de ulei la cutie.
Am schimbat clapeta de acceleratie si am pus baie de ulei noua pentru ca cea veche mustea.
Taxa de prima inmatriculare este 150 euro, masina fiind Euro 5.
In 19.05.2016 are programare la RAR pentru efectuarea cartii de identitate.
Pretul este 9500 euro negociabil.
Telefon 0756567556. Este telefonul sotiei.
Pentru detalii referitoare la masina, la care sotia nu raspunde va stau la dispozitie aici sau pe privat.
Comment