Vand Mercedes E320 cdi, Avantgarde,inmatriculata Romania,Negru,an de fabricatie 2001 decembrie,290000 km reali,cu carte service, proprietar.
Masina a mai fost inregistrata pe club, de varul meu. Am inteles ca au fost unele probleme cu unii administratori si acesta a fost blocat. Despre masina se pot afla mai multe detalii din forum.
Sunt proprietar de 4 ani dar masina a fost utilizata de varul meu.
Pretul : 2800 EURO , se mai negociaza putin la fata locului.
Ofer certificat fiscal la zi!
Masina nu are taxa platita.
Defecte: proiector dreapta spart, aparatoarea de plastic de la aripa este sparta, incalzirea in scaune nu functioneaza, navigatie defecta ( functioneaza doar Radio), necesita mici retusuri la caroserie in zonele unde apare frecvent rugina la w210 , incuietoare portbagaj, putin la aripa...
Masina a mai fost inregistrata pe club, de varul meu. Am inteles ca au fost unele probleme cu unii administratori si acesta a fost blocat. Despre masina se pot afla mai multe detalii din forum.
Sunt proprietar de 4 ani dar masina a fost utilizata de varul meu.
Pretul : 2800 EURO , se mai negociaza putin la fata locului.
Ofer certificat fiscal la zi!
Masina nu are taxa platita.
Defecte: proiector dreapta spart, aparatoarea de plastic de la aripa este sparta, incalzirea in scaune nu functioneaza, navigatie defecta ( functioneaza doar Radio), necesita mici retusuri la caroserie in zonele unde apare frecvent rugina la w210 , incuietoare portbagaj, putin la aripa...
Comment