Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Vand E220 CDI Avantgarde W211 - 2008

Collapse
This topic is closed.
X
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Vand E220 CDI Avantgarde W211 - 2008

Mercedes-Benz E220 CDI AVANTGARDE CUTIE AUTOMATA 170 CP
    MASINA CUMPARATA DE NOUA DE LA AUTOKLASS IN 2008
    TAXA PLATITA SI NERECUPERATA

Proiectoare de ceata cu functie cornering.
    BIXENON
    Stopuri LED
    Tapiserie piele bej in stare ff buna
    Pachet lumini
    Oglinzi incalzite heliomate actionate electric
    Scaune actionate electric
    Comenzi pe volan
    PILOT AUTOMAT
    RADIO CD MP3 MAGAZIE 6 CD URI
    DUBLU CLIMATRONIC
    SENZORI LUMINI/PLOAIE
    SENZORI PARCARE FATA/SPATE
    MASINA MERGE SI ARATA IMPECABIL
    KM REALI
    WDB2110081B324842

-- 10750 E --

Costin - 0754267846
    Attached Files

Up, masina are 215000 km, poate fi verificata oriunde.

Comment

Schimb plus diferenta,te intereseaza?Bafta la vanzare!

Comment

Ofertele de schimb sunt numeroase,dar nu am ce face cu alta masina.multumesc si spor la vanzare!

Comment

Valabil! Pret usor negociabil, masina foarte buna!

Comment

E220 avantgarde cu piele beige..impecabil - 10750 Euro

Comment

Valabil in continuare

Comment

salut

As lua eu masina,dar din pacate nu dispun de atatia cash,mai astept,poate mai scazi.

Comment

Ai telefonul, daca ai vreo oferta poti suna, e masina fratelui meu si stiu ca este hotarat sa o vanda.

Comment

Teapari

Azi am fost sa vad aceasta masina,totul bine si frumos pana cand a fost vorba de acte!Baietii erau foarte grabiti sa o dea si chiar insistenti ca vezi doamne a mai venit cineva si ca daca nu o iau eu,o ia ala etc.Ok!Dar fiscalul?Fiscalul unde e?Au tras de timp pana la 14.15 pentru ca la 14.30 se inchidea directia de taxe si impozite sector 2.Cand am intrebat cand imi da fiscalul ,Costin ,proprietarul mi-a zis ca luni,dar tinea mortis sa facem actele azi,si neaparat toata suma,in mana pe loc!Sorry dar nu v-ati gasit prostul!Nasol...FARA FISCAL NU IAU MASINA SI PUNCT.Mai cititi si voi legea si vedeti ca FARA fiscal,actul de v-c e NUL!0,daca ati invatat la scoala cu cat egal 0.
                    In cocluzie:masina ok,dar actele PRAF!
                    Nu recomand!!!

Comment

Salut, Amir. Inainte sa comentezi pe aici prostii, ar trebui sa stii ca tocmai ai pierdut o masina buna, cu ACTE IN REGULA. Zici ca "baietii se grabeau sa o dea" - Care baieti?? Sau ai uitat ca eu am venit singur si tu ai venit cu "inspectorul" tau? Ca sa-ti demonstrez, luni o sa postez aici o poza cu fiscalul eliberat de Administratia Financiara care dovedeste ca nu am datorii la impozit sau oriunde altundeva. Daca ai fi fost un "om serios", asa cum te-ai declarat cand ne-am intalnit ai fi vazut ca nu ti-am ascuns nimic, iar actele sunt total in regula. Masina o voi vinde oricum, dar tie nu ti-as mai da-o nici pentru toti banii din lume ca esti un om de proasta calitate. Vorbesti mult si prost, fara sa ai vreo dovada. Si apropo, din cauza ta chiar am pierdut celalalt client. In consecinta, sper sa nu mai intalnesc oameni ca tine iar tie iti doresc sa nimeresti masina pe care o meriti.

Comment

Eu stiu ca un fiscal nu se elibereaza, daca nu ai un contract. Nu poti scoate o masina de la financiar fara a avea un nou prorietar, doar daca ceri asta pentru nefolosinta sau dezmembrare, etc. Poate ma insel. Mai usor era sa mergeti la finante impreuna si sa ceri o oglinda, in care se vede daca proprietarul are sau nu datorii.
                        Totusi, din nou sunt uimit de ce se intampla cu noi de pe forum. Poate nu ne cunoastem cu totii, dar cred ca este vorba si de un minim respect reciproc datorat, daca suntem membrii intr-un forum, club, ce vreti.
                        Mercedes are prioritate din fabrica.

Comment

Apreciez, asta am incercat sa ii explic si eu, dar a considerat ca este mai usor sa vina sa imi faca reclamatii ca am acte praf, decat sa ma asculte.Oglinda aceea de care spui tu o voi posta luni aici pe forum, pentru a inlatura orice dubii lasate de acest om.
                          In urma contractului de vanzare-cumparare(nul) ar fi ajuns la el masina, talonul si cartea masinii.Nu vad unde ar fi o problema cu actele, fiscalul era doar o formalitate(vorbim totusi de un motor de 2.2).
                          P.S. Am plecat sa ma intalnesc cu el pentru a face actele si NU a mai raspuns la telefon!!!

Comment

Re'

@Claudius,te inseli!
                            Uite aici un fragment de pe site-ul serviciu-inmatriculari.ro
                            In primul rand nu efectuati tranzactia pe loc, indiferent ca ati gasit o masina care va place in targ, pe internet sau ati aflat ca una din cunostintele d-voastra vinde o masina care corespunde cerintelor d-voastra. Vizionati masina, verificati-o la un service auto pe care il alegeti d-voastra, rugati pe cineva care este familiarizat cu astfel de documente sa verifice autenticitatea si corectitudinea actelor.

In al doilea rand, inainte de efectuarea tranzactiei, solicitati din partea vanzatorului un certificat fiscal care sa ateste ca nu are datorii la stat, altfel riscati sa nu puteti inmatricula masina pe numele d-voastra, vanzatorul neputand radia masina fara plata tuturor datoriilor. Veti primi probabil clasicul raspuns ca certificatul fiscal se solicita la Taxe si Impozite dupa ce se vinde masina, odata cu solicitarea radierii masinii din evidentele lor. Nu va lasati pacaliti de acest raspuns, vanzatorul este obligat, conform codului fiscal, sa puna la dispozitia potentialului cumparator, un certificat fiscal general din care sa reiasa ca nu are nici un fel de datorie la stat. Dupa ce se efectueaza tranzactia, mai face un drum la Taxe si Impozite si radiaza masina, obtinand in acelasi timp si certificatul fiscal pentru masina pe care a vandut-o.

Asta am cerut si eu,iar el,probabil nu rau intentionat,dar NU a putut sa-mi ofere pe loc!Eu sunt dispus sa-i cumpar masina si acum,atat timp cat imi ofera tot ce am nevoie pentru a trece masina pe numele meu legal.Tot ce vreau este sa nu am batai de cap!Atata TOT!Eu m-am interesat la un avocat,i-am spus ca nu poate sa imi scoata fiscalul astazi,si l-am intrebat daca sa iau masina sau nu.Avocatul a zis NU!clar NU.Eu am facut exact ce mi-a spus el,ca totusi e un avocat nu gigel maturatorul!In plus ,care dintre voi ati da 10k euro pe o masina si pe o promisiune ca se va rezolva cu actele?
                            Sa nu mai precizez ca exista o vorba:Eu am banul,eu fac jocul!Sper sa isi gaseasca cumparator,dar la foamea din zilele astea,cine mai arunca 10k pe o masina?

Comment

Originally posted by claudius comsa View Post
                              Poate nu ne cunoastem cu totii, dar cred ca este vorba si de un minim respect reciproc datorat, daca suntem membrii intr-un forum, club, ce vreti.
                              Hmm, daca e vorba de useri cu cativa ani buni vechime si cateva sute de posturi normale, da, as avea incredere, otherwise niet. Zece - douaj de posturi si hai sa vindem, tu te-ai increde intr-un astfel de vanzator/user?

Originally posted by amir94 View Post
                              solicitati din partea vanzatorului un certificat fiscal care sa ateste ca nu are datorii la stat, altfel riscati sa nu puteti inmatricula masina pe numele d-voastra, vanzatorul neputand radia masina fara plata tuturor datoriilor.
                              Sa nu mai precizez ca exista o vorba:Eu am banul,eu fac jocul!
                              D'accord!
                              Bun, haideti sa ramanem la subiect. Luni apare copia fiscalului (sper aici, pe forum), pana atunci discutam discutii.

On topic: mie imi pare ca arata bine masina, spor la vanzare!
                              Last edited by cutaresku; 03-27-2015, 19:17 PM.
                              https://www.clubmercedes.ro/forum/hai-sa-ne-prezentam/912676-regulament

Comment

Working...
                              X
                              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF