Buna ziua, masina pe care doresc sa o vand este un Mercedes Benz W123 230 e motorizare 2300 cc benzina, injectie, fabricat in 1982.Masina este de 10 ani in tara, a fost recarosata, toate actele sunt in regula, are Carte de indentitate, talon, ITP valabil 2015, asigurare valabila 6 luni.Masina are toate piesele originale inclusiv radioul, singurul lucru care nu este original este vopseaua, masina a fost revopsita aproximativ cu 10 ani in urma cand a fost adusa in tara, vopseaua este intr-o stare foarte buna, prezinta o singura zgarietura mai profunda pe aripa stanga fata.Tabla este de asemenea foarte buna, nu are indoituri, linia masinii este intacta semn ca nu a fost accidentata, prezinta usoare urme de rugina in zona pragurilor si a podelelor dar nu exista gauri.Tehnic masina este ok, merge foarte bine, pe bord are 198000 km, anul trecut i-am facut revizia unde i-am schimbat mare parte din consumabile, inclusiv uleiul din cutie si filtrul de la cutie.Tehnic prezinta o problema, relanti-ul este neregulat, in mars nu se simte nimic, mecanicul crede ca e un injector dar pe mine nu ma deranjeaza deloc.Transmisia este ok, este automata, schimba fara probleme.Interiorul este textil bej, nu prezinta rupturi sau gari, nu are urme de uzura, la o apreciere generala, masina este intr-o stare excelenta pentru varsta ei.Anul viitor masina poate fi inmatriculata ca vehicul istoric pentru ca indeplineste criteriile impuse si va fi scutita de impozit.Momentan impozitul este 860 ron /an iar asigurarea 370 ron /6 luni.Masina nu are timbru de mediu platit, viitorul proprietar poate sa-l plateasca (960 euro) sau poate circula cu ea asa cum e, se ofera fiscal pe
loc, masina are taxele platite la zi.
Pretul este de 3500 euro iar numarul meu de telefon este 0729336306.
loc, masina are taxele platite la zi.
Pretul este de 3500 euro iar numarul meu de telefon este 0729336306.
Comment