Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Vand 210 800 euro

Collapse
This topic is closed.
X
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Vand 210 800 euro

Vand mercedes 210 an 1995 motor 3000 diesel inscrisa in ro cu itp asigurare si rovineta valabile ,genti ,trapa aer conditionat functional pret 800 euro
    Attached Files

Date de contact!
    https://www.clubmercedes.ro/forum/hai-sa-ne-prezentam/912676-regulament

Comment

tel 0722818412 0761945717 mii de scz

Comment

motorul este turbo sau aspirat?
        nu cunosc motorizarea iar din poze, pare a fi o turbina sub admisia dar nu as baga mana in foc.
        Indiferet de varianta, cat este consumul? cv schimba bine?

Comment

Motorul nu are turbo,de consum nu stiu nu am mers eu cu ia ,cutia schimba bine

Comment

Motorul este aspirat si este chiar foarte "clasic" ca si motorizare. Singura diferenta fata de alea cu care poate esti obisnuit, e admisia aia din otel in loc de cea de plastic negru.
            Cuplu cat cuprinde (daca e in mintile lui) si destul de multa putere.
            Am condus la un moment dat un 290 turbo D si prin Timisoara lua undeva intre 12 si 15 in functie de condus.
            Asta aspirat si automatic ma astept sa fie tot pe acolo. Poate scoti si sub 12 dar asa mai spre seara .
            De tras trag bine daca sunt in mintile lor...adica nu mai ai feelingul ala de cobra 200 D.
            E220 cdi W210, 2001

E320 W210, 1997
            C180 W202, 1994
            W123 200D, 1978 cu inima de W124

Romani 2:4 ...nu vezi tu ca bunatatea lui Dumnezeu te indeamna la pocainta?

Comment

Masina sa vandut,se poate inchide, multumesc CLUB MERCEDES

Comment

Working...
              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF