Masina e mai mult de 90% restaurata in principal cu piese originale.S-au investit aproximativ 7000 de euro in ea,si ma refer la tinichigerie,directie,frane,tapiterie noua,ramele si ornamentele de lemn din interior refacute bucata cu bucata,barile cromate si ornamentele cumparate de pe ebay cu 1500 euro ca noi.Mai am si piese de rezerva la ea,parbriz,luneta,radiator,grila de fata ca noua,bordu,plansa de bord,volan,capota,doua faruri mai rele care erau pe masina cand am luat-o,astea le-am luat de pe ebay...etc. Motorul original nu-l am,masina avea un motor diesel decedat,cand am lut-o acum 6 ani,motor pe care eu l-am inlocuit cu un motor tot diesel foarte,foarte bun.Are talon si numere vechi.E trecuta diesel in talon.
Momentan,masina se afla la un atelier de tinichigerie,demontat aproape tot de pe ea,urmand sa fie pregetita de vopsit.
Acuma care e chestia,prioritatile mele intre timp s-au schimbat.Desi n-ar mai fi mult de lucru la masina,din pacate nu mai am nici rabdare,nici timp sa vad de ea,asa ca m-am gandit sa continue altcineva.
Din nefericire,pentru ca nu m-am gandit ca o sa vreau s-o vand,nu i-am prea facut poze,si cand am mai pozat-o am facut-o cu tel mobil care azi nu mai exista.
Acestea sunt singurele poze,dintr-o anumita etapa de lucru la masina,sper sa se vada despre ce este vorba.
Pret informativ vreo 3500...de discutat la fata locului.Tel:0740237842
Momentan,masina se afla la un atelier de tinichigerie,demontat aproape tot de pe ea,urmand sa fie pregetita de vopsit.
Acuma care e chestia,prioritatile mele intre timp s-au schimbat.Desi n-ar mai fi mult de lucru la masina,din pacate nu mai am nici rabdare,nici timp sa vad de ea,asa ca m-am gandit sa continue altcineva.
Din nefericire,pentru ca nu m-am gandit ca o sa vreau s-o vand,nu i-am prea facut poze,si cand am mai pozat-o am facut-o cu tel mobil care azi nu mai exista.
Acestea sunt singurele poze,dintr-o anumita etapa de lucru la masina,sper sa se vada despre ce este vorba.
Pret informativ vreo 3500...de discutat la fata locului.Tel:0740237842
Comment