Buna seara!
Dupa cum spune si titlul,ofer la vanzare:
- W 210,an 1997,ABS,SRS,BAS ,motor 2155 D - 604.912,70Kw,consum aprox. 7,5-8% urban si 5,5-6% extraurban, cutie manuala 5+1 trepte;
Dotari:
- piele crem in stare buna(inclusiv tetiere);
- A/C, 4 geamuri electrice,oglinzi electrice/incalzite/heliomate;
- deschidere portbagaj din interior,contact si cheie model nou,inchidere centralizata-telecomanda;
- cotiera fata ventilata/spate cu suport pahare retractabil;
- radio-CD cu MP3 si 8 difuzoare,se aude tare si limpede,chiar si fara statie sau tun de bas;
- bancheta spate cu 2 scaune de copii integrate;
- jante aliaj pe 17*,anvelope bune de vara;
- folie geamuri spate,roata rezerva tabla pe 16*-anvelopa iarna 25% uzura;-
Defecte:
- aerul conditionat nu lucreaza,probabil trebuie incarcata instalatia cu freon sau un senzor,ceva - compresorul l-am verificat si este OK;
- functioneaza doar geamul portierei dreapta spate;
- pe dreapta fata trebuie inlocuita o bieleta sau un capat de bara,se aude o bataie usoara prin gropi;
- instalatia servo ( pompa,furtune sau caseta) pierde ulei,cam 50 gr. la 800-1.000 Km;
- la interior a fost scoasa cutia aparatului taxi din bord,locul fiind acoperit cu piele crem;
- nu functioneaza frana de serviciu.
Masina a fost inmatriculata in RO in 2001,sunt 2 proprietari pe carte ,cred ca a fost taxi in Germania!
A fost si este bine intretinuta,nu are semne de accidente anterioare,caroseria are linie,fara indoituri,lovituri sau zgarieturi majore.
A fost vopsita integral foarte bine,schimbata culoarea din crem in negru;
In ansamblu este o masina buna care poate fi pusa la punct cu investitii minime.
NU sunt proprietar,nu pot oferi eu certificat fiscal,dar daca se poate lua legatura cu proprietarul din carte nu cred ca sunt probleme pentru procura/contract de comodat sau orice altceva doreste fiecare.
Asigurare valabila,rovigneta valabila 7 zile,ITP expirat !
Am foaie de revenire de la ITP valabila 30 zile,cu care se poate circula pana la remedierea defectelor( 2 becuri,trusa medicala).
Serie sasiu WDB2100041A510569
Pret vanzare 2.500 euro,usor negociabil.
Accept variante schimb la alt pret, NU ofer diferenta!
Pentru orice intrebari va stau la dispozitie aici, pe mail don.giovani69@yahoo.com sau la telefon 0784.120202
Cu respect,Tiberiu !
Dupa cum spune si titlul,ofer la vanzare:
- W 210,an 1997,ABS,SRS,BAS ,motor 2155 D - 604.912,70Kw,consum aprox. 7,5-8% urban si 5,5-6% extraurban, cutie manuala 5+1 trepte;
Dotari:
- piele crem in stare buna(inclusiv tetiere);
- A/C, 4 geamuri electrice,oglinzi electrice/incalzite/heliomate;
- deschidere portbagaj din interior,contact si cheie model nou,inchidere centralizata-telecomanda;
- cotiera fata ventilata/spate cu suport pahare retractabil;
- radio-CD cu MP3 si 8 difuzoare,se aude tare si limpede,chiar si fara statie sau tun de bas;
- bancheta spate cu 2 scaune de copii integrate;
- jante aliaj pe 17*,anvelope bune de vara;
- folie geamuri spate,roata rezerva tabla pe 16*-anvelopa iarna 25% uzura;-
Defecte:
- aerul conditionat nu lucreaza,probabil trebuie incarcata instalatia cu freon sau un senzor,ceva - compresorul l-am verificat si este OK;
- functioneaza doar geamul portierei dreapta spate;
- pe dreapta fata trebuie inlocuita o bieleta sau un capat de bara,se aude o bataie usoara prin gropi;
- instalatia servo ( pompa,furtune sau caseta) pierde ulei,cam 50 gr. la 800-1.000 Km;
- la interior a fost scoasa cutia aparatului taxi din bord,locul fiind acoperit cu piele crem;
- nu functioneaza frana de serviciu.
Masina a fost inmatriculata in RO in 2001,sunt 2 proprietari pe carte ,cred ca a fost taxi in Germania!
A fost si este bine intretinuta,nu are semne de accidente anterioare,caroseria are linie,fara indoituri,lovituri sau zgarieturi majore.
A fost vopsita integral foarte bine,schimbata culoarea din crem in negru;
In ansamblu este o masina buna care poate fi pusa la punct cu investitii minime.
NU sunt proprietar,nu pot oferi eu certificat fiscal,dar daca se poate lua legatura cu proprietarul din carte nu cred ca sunt probleme pentru procura/contract de comodat sau orice altceva doreste fiecare.
Asigurare valabila,rovigneta valabila 7 zile,ITP expirat !
Am foaie de revenire de la ITP valabila 30 zile,cu care se poate circula pana la remedierea defectelor( 2 becuri,trusa medicala).
Serie sasiu WDB2100041A510569
Pret vanzare 2.500 euro,usor negociabil.
Accept variante schimb la alt pret, NU ofer diferenta!
Pentru orice intrebari va stau la dispozitie aici, pe mail don.giovani69@yahoo.com sau la telefon 0784.120202
Cu respect,Tiberiu !
Comment