Salut!
Din cauza ca mi-e greu sa tin ambele MB, caut sa vand W202.
Nu e chilipir dar e o masina cinstita.
Asadar... pentru 2,900 EUR batuti pe muchie ...
vand MB W202, vin WDB2020181A198692, fabricatie 11.1994, 1799 cc, 90kw, benzina, cutie automata.
Este in Romania din 2010, eu fiind al 2lea proprietar din 10.2012.
Taxa a fost platita in 2010 si nu fusese recuperata de primul proprietar.
Are trapa, oglinzi electrice, inchidere centralizata pe cheie briceag (x2), antena electrica. NU are AC si nici geamuri electrice.
De cand am luat-o am pus la punct partea mecanica (puntea fata - bucse, amortizoare, bara de rigidizare (cred), pivoti) si altele (termostat, vascocupla, difuzor, etc) - 5,500 lei.
Ce e de stiut:
1.cutia de viteza schimba cu o usoara smuncitura din 1 in 2, doar cand e motorul rece. Am reglat-o la colegul care se ocupa de cutii automate; mai mult nu se mai poate. Cand e motorul cald nu se mai simte. In celelalte viteze e ok.
2. la bracaj maxim dreapta se aude un huruit metalic (nu stiu de ce)
3. senzorii de ABS nu functioneaza si trebuie schimbati (din cauza asta nu merge nici vitezometrul).
E o masina bine inchegata, fara alte surprize tehnice, in care am incredere sa merg cu copii.
Pentru contact, tel 0741.06.21.41.
Se poate vedea in Bucuresti, Sector 3.
Numai bine!
Din cauza ca mi-e greu sa tin ambele MB, caut sa vand W202.
Nu e chilipir dar e o masina cinstita.
Asadar... pentru 2,900 EUR batuti pe muchie ...
vand MB W202, vin WDB2020181A198692, fabricatie 11.1994, 1799 cc, 90kw, benzina, cutie automata.
Este in Romania din 2010, eu fiind al 2lea proprietar din 10.2012.
Taxa a fost platita in 2010 si nu fusese recuperata de primul proprietar.
Are trapa, oglinzi electrice, inchidere centralizata pe cheie briceag (x2), antena electrica. NU are AC si nici geamuri electrice.
De cand am luat-o am pus la punct partea mecanica (puntea fata - bucse, amortizoare, bara de rigidizare (cred), pivoti) si altele (termostat, vascocupla, difuzor, etc) - 5,500 lei.
Ce e de stiut:
1.cutia de viteza schimba cu o usoara smuncitura din 1 in 2, doar cand e motorul rece. Am reglat-o la colegul care se ocupa de cutii automate; mai mult nu se mai poate. Cand e motorul cald nu se mai simte. In celelalte viteze e ok.
2. la bracaj maxim dreapta se aude un huruit metalic (nu stiu de ce)
3. senzorii de ABS nu functioneaza si trebuie schimbati (din cauza asta nu merge nici vitezometrul).
E o masina bine inchegata, fara alte surprize tehnice, in care am incredere sa merg cu copii.
Pentru contact, tel 0741.06.21.41.
Se poate vedea in Bucuresti, Sector 3.
Numai bine!
Comment