Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

vand Mercede CLK 200 KOMPRESSOR SPORT EDITION, 192 C.P + cip de 50 C.P

Collapse
This topic is closed.
X
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• vand Mercede CLK 200 KOMPRESSOR SPORT EDITION, 192 C.P + cip de 50 C.P

-MERCEDES CLK 200 KOMPRESSOR SPORT EDITION, EURO 2, AN 1999, CUTIE MANUALA, PUTERE MARITA CU 50 C.P
    -masina este recent adusa din Italia, are inca toate actele valabile pana la sfarsitul anului (asigurare si verificare)
    -ca si optiuni: *clima dubla, functionala
    *interior de piele, varianta sport cu ornamente de carbon, foarte intretinut, fara urme de uzura
    *jante aliaj model AMG pe 18" (rotile sunt vopsite cu vopsea pe baza de quartz, motiv pt care se vad deosebit pe timp de noapte...)
    *cotiera fata spate
    *oglinzi electrice, incalzite si retractabile
    *geamuri electrice
    -kit de ambreaj nou, detin facturi si piesele care s-au demontat de pe masina
    -detin 2 chei
    -arata si functioneaza foarte foarte bine
    -pentru mai multe detalii sunati la 0755134548
    -pret 2950 euro
    Attached Files

Frumoasa masinuta asta.
    Sincer eu cred ca era corect sa pui o fotografie frontala...nu din laterale. Cred ca stim amandoi despre ce vorbesc.
    Eu nu prea vad motorul asta ajungand la 242 CP dar nu zic ca nu se poate.
    Pune neamtul un kompressor, schimba calculatoarul de injectie si multe altele si ii da 60 CP in plus fata de 200-le simplu si apoi vine Italianul cu un "cip" si ii mai da 50? WOW.
    Legat de clima dubla, treaba e arhidiscutata!
    E220 cdi W210, 2001

E320 W210, 1997
    C180 W202, 1994
    W123 200D, 1978 cu inima de W124

Romani 2:4 ...nu vezi tu ca bunatatea lui Dumnezeu te indeamna la pocainta?

Comment

Asa cum a zis si colegul mai sus, nu exista cip de 50cp . Gogosi din astea se inghit in piete sau targuri, nu intr-un forum dedicat Mercedes.

Comment

Originally posted by adidc View Post
        Frumoasa masinuta asta.
        Sincer eu cred ca era corect sa pui o fotografie frontala...nu din laterale. Cred ca stim amandoi despre ce vorbesc.
        Eu nu prea vad motorul asta ajungand la 242 CP dar nu zic ca nu se poate.
        Pune neamtul un kompressor, schimba calculatoarul de injectie si multe altele si ii da 60 CP in plus fata de 200-le simplu si apoi vine Italianul cu un "cip" si ii mai da 50? WOW.
        Legat de clima dubla, treaba e arhidiscutata!
        Poate are cip de Lambo' sau 'Fierari'
        Oricum masina nu are 192 cai ci numa 170 de serie, pt ca 192 are CLK230Kompressor din generatia aia...deci cu cip ar avea 220, ceea ce e destul de posibil avand in vedere ca vb de un motor cu presiune de admisie variabila.
        Nu o sa cumpar masina noua in veci atata timp cat ne mai mintiti cu poluarea motoarelor termice...pai atunci faceti masini electrice ieftine, si nu mai veniti cu povesti pt pesti ca nu merita sau nu tin sau blah blah ca de aia ies scumpe!!!

Comment

Originally posted by NinjaV12 View Post
          Poate are cip de Lambo' sau 'Fierari'
          Oricum masina nu are 192 cai ci numa 170 de serie, pt ca 192 are CLK230Kompressor din generatia aia...deci cu cip ar avea 220, ceea ce e destul de posibil avand in vedere ca vb de un motor cu presiune de admisie variabila.
          Stimati colegi de fapt si de drept motorul pote sa fie de 192 cp deoarece pentru italia sau facut motoarele la 192 cp!!! drept dovada am detinut un slk 200 kompressor an 1999 cu motor de 192 cp.
          Intradevar motorul de 1998cm kompressor s-a facut si la 163 cp dar nu pt piata din italia.
          Asadar tin sa-i dau dreptate colegului din timisoara.
          In ceea ce priveste cipul ma abtin...

Comment

Postati daca vreti sa cumparati.
            Mai era cineva pe forum cu 192cp, "no problem" parca...
            https://www.clubmercedes.ro/forum/hai-sa-ne-prezentam/912676-regulament

Comment

Va salut, colegii! Nu am vrut sa intervin cu vreun raspuns pentru postarile de mai sus, dar nu m-am putut abtine, asa ca in maxim câteva rânduri am sa răspund: mașina are 192 de cai din fabricatie, modelul de clk 200 simplu are 136 fabricat pana in 2000 si cel de după 2000 are 163 de cai, deci al meu are 192 de cai fiind kompressor si putea sa fie făcut si pentru Kuweit ca aceeași cai i-ar fi avut...; cat despre puterea marita cu 50 de cai va pot spune ca cel mai simplu cip (resoftarea mașinii) poate marii puterea cu 40% fără probleme sau sume colosale cheltuite...

Sa-mi arati si mie tuneru' ala minune de scoate inca 40% din puterea unui motor, doar din soft! Ramai la vanzare, nu mai da apa la moara comentariilor inutile.
              Last edited by cutaresku; 04-07-2013, 20:16 PM.

Comment

Nimeni nu a contestat cei 192 cp, ci acel cip minune de 50cp........care ...nu exista.

Comment

se poate inchide s-a vandut

Comment

Ave, cand mai postezi, pune o litera mare la inceput si un punct sau ce-o fi nevoie, la coada.

https://www.clubmercedes.ro/forum/ha...676-regulament

Pentru functionarea corespunzatoare a conturilor si pentru evitarea blocarii acestora, va rugam sa NU mai folositi adrese de email yahoo.
                    Va rugam sa le schimbati din User Settings.

Comment

Working...
                    X
                    Logan | Dacia Logan |Anulare DPF