Salutare, in urma multor nervi si bani mancati cu aceasta conserva, am decis sa o pun la vanzare, poate se gaseste altul sa o termine, ca eu simt ca nu prea mai pot. Este vorba de un 190E din 1988, avand la origine 2.0 benzina 120 cai. Dupa ce am bagat ceva banuti in motorul respectiv, s-a hotarat ca-i momentul sa rada de mine, asa ca a crapat. Am cautat altceva, si am ajuns la un motor din gama 111 provenind de pe un C-Clas din anul 1998. Este vorba de 1.8 de 122 cai insa este cel cu cheie cu cip scurta. Dupa multe probleme cu compatibiliatea pe tampoane si suporti, l-am pus pe masina ramanand insa problema instalatiei electrice. Masina are baterie noua, 4 gume noi de iarna, asigurare pana in 6.6.2013 si verificare pana in 6.12.2014.
Aici puteti gasi toate detaliile despre masina. Pentru orice nelamurire, ma puteti intreba.
Pretul cerut de mine eu zic ca este unul relativ bun in comparatie cu piata si cu ce poti face din masina asta, si anume 950e
Mai multe informatii la
0748/330823
marica.swamp@yahoo.com
Aici puteti gasi toate detaliile despre masina. Pentru orice nelamurire, ma puteti intreba.
Pretul cerut de mine eu zic ca este unul relativ bun in comparatie cu piata si cu ce poti face din masina asta, si anume 950e
Mai multe informatii la
0748/330823
marica.swamp@yahoo.com